Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 390 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Rent och snyggt, magisk utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


7 av 10

+
Rent och fräscht, fint polområde, luftigt rum , gott om plats
-
Lite för stort och inte så mysigt

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Det positiva helhetsintrycket.
-
Träningsprogrammet får gärna finnas tillgängligt på svenska. Svårt att veta vad förkortningarna står för.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


10 av 10

+
"Mitt rum och balkongläge var underbart. Jag var också nöjd med maten."
-
En sak jag inte gillade med hotellet var det störande ljudet av byggnadsrenovering eller?

Bekräftad gäst: 2024-03-31


9 av 10

+
Läget vid havet och centralt.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Bra läge och trevlig personal
-
Sterilt och kalt, kan nog bättre efter pågående rust?!

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Läget, servicenivån är hög, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Frukost. Städning (rum på våning 6). Bra rum. Helt OK reception vid in- och utcheckning. Bra lokaler i övrigt. Obs utnyttjade inte träning och sport men finns inget alternativ att bocka i för icke relevant fråga så satte 5
-
Dålig service i restaurang. Långsam och omstädig service i baren på eftermiddagar (provade inte kväll). Varmrätter vid middag inte bra.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3898 omdömen
Utmärkt
 
2351
Väldigt bra
 
1149
Bra
 
285
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2024-01-24

av Kenneth A Stockholm, Sweden

Stort hotell med bra läge, dock slitet och opersonligt

Stort hotell med bra läge vid stranden(klippor) och ett avstånd till Funchals centrum på ca 2,4 km. Det börjar bli slitet men ska renoveras. Vårt rum luktade lite tobaksrök. Vi fick också upp lite mat-os från restaurangen inunder. Rummen är stora, badrum likaså. Men eftersom det är slitet fungerar handfats/duschkranar lite halvdåligt. Maten (middagsbuffé ingick) var varierande och god, frukosten likaså. Mycket personal som jobbar i restaurangdelen. Men restaurangen är väldigt stor och ganska kal, skulle må bra av att få lite avskärmningar så det blir lite mera mysfaktor. Det finns ett par alternativa restauranger inom området där man kan äta istället och dom är mysigare och har bordsservering. Trevligt. Hotellet saknar det personliga, allt är bara stort och mysfaktor saknas helt. Detsamma gäller poolområdet. Utomhuspoolerna (saltvatten) är inte uppvärmda och det var lite kyligt vatten i januari under vårt besök. Det går att bada i havet men var för blåsigt under vår vecka. En uppvärmd inomhuspool finns. Hotellet har bra gym och man kan anmäla sig till olika pass som hålls av ledare. Bra WiFi över hela hotellet inklusive poolområdet. Garageplats finns gratis för ev hyrbil.

 
2023-09-14

av Passenger16747233460

Slitet hotell som inte uppfyller sin status

Inte värt pengarna. Det står som ett 5 stjärnigt hotell men är out of date där mycket skulle behöva renoveras i uteområdena. Maten på hotellet är under all kritik där varm mat e kall och smaklös både till frukost och middag.

 
2023-02-12

av shjalte Falun, Sverige

Lungt och skönt i februari

Lugnt och skönt nu i februari. Gott om platser att umgås på utan att behöva sitta på rummen. Frukost och buffén var bra, mycket att välja på. Tyvärr så var polerna lite kalla nu i februari så den en vi använd var inomhus polen. Riktigt bra att den finns en riktig infart så man slipper stå ute vid den hårt trafikerade vägen när man skall ut på äventyr.

 
2022-08-06

av carina189852 Stockholm, Sverige

Härlig höstresa

Vi åkte i mitten på november, överraskande att det var så varmt, kändes som svensk sommar. Härligt hotell, men det märks att det varit färre besökare under pandemin och att vissa delar har stängt. Buffén är enorm, men allt kanske inte smakar fantastikt, men ändå vällagad och god mat. De två olika restaurangerna som man kan boka när man har halvpension är mycket bra. Poolområdet är super härligt.

 
2020-03-16

av 74margit14 Stockholm, Sverige

En otrolig utsikt

Beroende på ett illa fall veckan innan höll resan på att inte bli av men som tur av åkte vi. Det blev en underbar vecka. Utsikten från vårt rum på 8e våningen var outstanding. Den finns kvar när jag blundar. Underbara pooler och även havet njöt vi av. Maten var toppen mycket variationsrik både till frukost och middag. Vi hade tur med högsommarvärme i början av februari. En nackdel var att gymmet låg i en separat byggnad.