Kundomdömen om VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 412 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Rummet, frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


8 av 10

+
toppläge vid havet med pooler men lite trist miljö inom själva hotellet - frukosten var mycket bra men buffen inte i samma klass .
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
Läget och utsikten. Att man kunde äta på olika restauranger inkluderat i halvpension (enbart buffé blir tråkigt).
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3638 omdömen
Utmärkt
 
2204
Väldigt bra
 
1083
Bra
 
248
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2020-03-16

av 74margit14 Stockholm, Sverige

En otrolig utsikt

Beroende på ett illa fall veckan innan höll resan på att inte bli av men som tur av åkte vi. Det blev en underbar vecka. Utsikten från vårt rum på 8e våningen var outstanding. Den finns kvar när jag blundar. Underbara pooler och även havet njöt vi av. Maten var toppen mycket variationsrik både till frukost och middag. Vi hade tur med högsommarvärme i början av februari. En nackdel var att gymmet låg i en separat byggnad.

 
2020-02-16

av Juhani Göteborg

Fint hotell med medioker halvpension.

Fina rum. Perfekt läge. Frukosten är toppen men den kvällsmat som ingår i priset är sådär. Ljumma varmrätter smakar gårdagens rester. Man kan få äta på någon av à la carte restaurangerna i mån av plats. Upplevelsen där är inte så mycket bättre. Men gott om bra krogar i området. Öronproppar rekommenderas då även detta hotell saknar trösklar så alla ljud hörs in till alla rum. Helöppen planlösning mellan 4:e och tionde våningen gör sitt till.

 
2019-11-27

av 445tiinar Hudiksvall, Sverige

Trevlig hotell!

Fint hotell. Kan varmt rekommendera detta hotell som gjorde också det lilla extra och mer personligt och bjöd på champagne och tårta när min vänninna fyllde år. Trevliga receptionister, bra bemötande. Hotellet var bra på många sätt och vis och vi var mycket nöjda.

 
2019-11-19

av elisabetl440

Mycket bra hotell

Ett hotell med bästa läge för arbete och konferens. Bra mat, trevlig personal. Enda minus ett något slött WIfi på rummen. Vi var här på konferens . Nära till allt, fast utan störande nattliv. Pool och havsbad var toppen. Hann aldrig prova spa, men vänner sa att det var mkt bra.

 
2019-10-13

av agnetats Kiruna, Sverige

Träningshotell

På Apollos hemsida beskrivs detta som ett träningshotell. Visst kan man träna lite. Men utbudet är mycket sparsamt. Flera klasser endast kvällstid. Under helgen endast någon klass per dag. Jämfört tex. med La Santa och Fuerteventura som är fantastiska träningsresorter så kan man inte lansera Vidamar som träningshotell. Däremot som ett bra hotell med lite träningsmöjligheter. Den dom söker efter ett träningshotell, som vi gjorde, och som verkligen vill ha olika träningsalterativ blir rejält besvikna. Hotellet i sig är mycket bra. Fint beläget, fina rum, serviceminded personal, bra mat, härligt poolområde etc.