Cykling på VIDAMAR Resorts Madeira

Träning på VIDAMAR Resorts Madeira

Kombinera avkoppling på härliga VIDAMAR Resorts Madeira med vandringar längs öns levador, traillöpning eller olika träningspass på hotellet. Här ingår sportaktiviteter som squash, badminton, basket, pump, zumba, pilates, vattengymnastik, body combat, dans och cirkelträning. 

Madeira är en kuperad ö, perfekt för tuff backträning för den som känner sig manad. Madeira är också en pärla för mountainbikecyklister och traillöpare. Flera professionella aktörer på ön arrangerar dagsturer på alla nivåer. Efter dagens träningspass rekommenderar vi ett besök i hotellets fina spa, där det finns flera Thalassobehandlingar mot avgift att välja mellan.


Mer om träningen på VIDAMAR Resorts Madeira

Här kan du se träningsbilder och läsa mer om den sport och träning som erbjuds på VIDAMAR Resorts Madeira.

Vandring

Att vandra genom det vackra landskapet på Madeira är en enastående upplevelse. Landskapet skiftar i karaktär och du kan välja allt från lättare levadavandringar till lite tuffare turer. Här kan du läsa mer om vandring på Madeira och förboka olika vandringspaket.

Cykling

Madeira är drömdestinationen för dig som älskar stigcykling. Här kan du cykla på nya stigar varje dag, med tekniska utmanande trails med utmaningar för alla.
Här kan du läsa mer om cykling på Madeira.

Traillöpning

Med detta landskap är det inte helt överraskande att traillöpare i allt större utsträckning har börjat hitta till Madeira. Uppför, utförslöp och mäktiga stigningar skapar perfekta träningsförutsättningar.

Gym & gruppträning

På VIDAMAR Resorts Madeira finns många olika varianter av gruppträning. Här kan du ta del av gratis pass i till exempel zumba, core, pilates, step och cross. På hotellet finns även ett välutrustat gym som är gratis för hotellets gäster. Alla gruppträningspass måste förbokas. Gymmet har en åldersgräns på 16 år.

Surfing

Madeira bjuder på magisk vågsurf! Mycket av kusten består av klippor och revsurf, men här finns också ett par grymma sandstränder med beachbreaks som är perfekta för nybörjare.

 


Sportaktiviteter

Ingår
Gruppträning (måste förbokas)
Badminton
Basket
Gym (åldersgräns 16 år)
Inomhuspool
Squash
Se vilka sportevent som finns tillgängliga på VIDAMAR Resorts Madeira i Apollo Sports träningskalender
Fitnesscenter
Viktplattor, viktstänger, frivikter, hantlar.
Styrkemaskiner: legs, back, abs,
chest, chins, dips, cable cross
Cardiomaskiner: löpband, cycleexcerciser,
crosstrainer, spinning bikes, roddmaskin
Mot avgift
Kanot el. kajak
Golf
Cykling (MTB Enduro och Downhill. Finns att boka hos Freeride Madeira, ca 5 minuters promenad från hotellet)

 

 

Dykning el. snorkling
Ridning
Levadavandringar
Segling
SUP
Surfing
Traillöpning (vi rekommenderar Madeira Trail Tours)
Utrustning
Fitnessbollar, TRX
Stepbrädor, kettlebells, boxar
Core sticks, medicinbollar, steps