Sentido Galomar

  • För vuxna över 18 år

Det vackra vuxenhotellet Sentido Galomar är beläget på toppen av en klippa i byn Caniço do Baixo, cirka en mil utanför Funchal. I byn finns ett begränsat utbud av restauranger och barer men det lätt att ta lokalbussen till Funchal. Hotellet är anpassat efter omgivningarna med bland annat ett unikt havsbad, Lido Galomar, med badstegar ner i havet. Sentido Galomar värnar om miljön och är 100 % självförsörjande av energi.


Rumstyper

Dubbelrum med havsutsikt för 1-2 personer. Dubbelrum med utsikt över trädgården för 1-2 personer. Dubbelrum med begränsad havsutsikt för 1-2 personer. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 468 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sentido Galomar ingår i semesteranläggningen Galo Resort tillsammans med hotellet Galosol och Alpino Atlantico. Sentido Galomar välkomnar endast vuxna gäster över 18 år, medan Galosol och Alpino Atlantico välkomnar gäster i alla åldrar. Gäster på Sentido Galomar får nyttja ett urval av faciliteter på de övriga hotellen.

Bad och snorkling
På Galoresort finns två havsvattenpooler där en av dem har en barnsektion. Solstolar och parasoll på terrasser på klipporna erbjuds på poolområdet, samt handduksservice finns. En av havsvattenpoolerna ligger vid det unika havsbadet Lido Galomar, som har badstegar ner i havet. Vid poolområdet finns en strandbar och en poolbar. Från hotellets dykcenter Manta Diving har du direkt tillgång till naturreservatet Garajau, och vid dykcentret finns det möjlighet till snorkling, SUP och kajak. Havsbadet är även öppet för allmänheten mot en inträdesavgift.

Restauranger och barer
På hotell Sentido Galomar har du tillgång till flera restauranger och barer inom semesteranläggningen Galo Resort, som den gemensamma bufférestaurangen Ondamar (utan åldersgräns) och pizzerian Galosol. Vid Lido Galomar ligger à la carte-restauranger Atlantis med en vacker utsikt över havet samt Capoeira Lounge som serverar vin, drinkar, snacks och italiensk glass. Vid frukostterrassen finns även en poolbar.

Träning och välmående
Ta del av det välutrustade sportcentret Galo Active, där både hotellets gäster och öborna själva uppskattar att träna. Här finns ett bra gym med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivikter och gruppträningspass som body pump och spinning. På hotellområdet finns även tre squashbanor. Bordtennis och basket. Inomhuspoolen kan nyttjas utan kostnad och här arrangeras ibland vattengymnastik. Här finns även jacuzzi, flera olika sorters bastu och turkiskt bad. För ytterligare avslappning kan du ta del av ett ashokaspa och aktiviteter och behandlingar inom ayurveda. Spaavdelningen välkomnar endast vuxna gäster.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension eller halvpension inkl. dryck mot tillägg. Vid halvpension inkl. dryck ingår vatten samt två glas vin, öl eller läsk per person till middagen.

Bra att veta

På hotellet tar man ut en ekoskatt på 5 euro/vistelse. Skatten betalas direkt till hotellet.

Sentido Galomar värnar om miljön och är 100 % självförsörjande av energi. Gäster kan även följa sin egen förbrukning av vatten och el i rummet.

Avstånd till centrum avser Funchal, dit det är cirka 1 mil.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen