Apollo Silver

Nyhet! Upplev Apollo Silver - resor som särskilt riktar sig till dig som är 55+ och som vill njuta av sol, ljus och värme. Bo på våra noggrant utvalda resmål och handplockade hotell under specifika veckor. Du får dessutom alltid attraktiva erbjudanden på enkelrum och aktiviteter.

Våra omsorgsfullt utvalda Apollo Silver-hotell har alltid hög komfort, stor andel återvändande kunder, dokumenterad hög kundnöjdhet och många av hotellen är dessutom prisbelönta. 

Om Apollo Silver

Apollo Silver är i grunden en traditionell paketresa med alla dess fördelar, men med ett anpassat resekoncept i tillägg och passar såväl soloresenären som sällskapet. 

Läs mer om Apollo Silver

Brett utbud av aktiviteter

Apollo Silver erbjuder ett brett utbud av upplevelser, som till exempel vandring, lokal gastronomi och flera tillfällen att utforska den lokala kulturen och det vardagliga livet. 

Läs mer om aktiviteterna

Din reseledare Wiveka

Min första resa till Madeira, på 80-talet, kändes som att komma hem. Som om ön legat och väntat på mig med sina blommande skogar, stupande klippor och porlande vatten. Jag tillbringade många år här och har fortfarande kvar samma känsla när jag återvänder. Vi ses i januari så ska jag berätta mera. Bem-vindo!


Så här bokar du Apollo Silver 55+

Våra Apollo Silver-hotell och frånpriser på de utvalda paketresorna visas nedan. 

Vid bokning av resa väljer du Apollo Silver för dig som är 55+, á 249 kr som tillval.

Tilläggskonceptet Apollo Silver erbjuds om minst 10 personer bokat det för aktuell vecka.  


Utvalda hotell på Madeira

Reseperiod mellan: 7/1 - 28/1, 2024

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter
Toppenläge med skön havsutsikt

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Här finns ett stort och inbjudande poolområde vid havet, där man också kan bada från badbryggor. Från hela hotellområdet kan du njuta av en fantastisk havsutsikt! Här kan du kombinera Apollo Silver-aktiviteter med skön avkoppling i solstolen.

Melia Madeira Mare

Hotellet ligger nära strandpromenaden i Funchal och bjuder på en praktfull panoramautsikt över Atlanten. Du kan även åka in till Funchals charmiga kvarter och provsmaka en lokal rätt på någon av restaurangerna.

The Views Monumental

Du bor mitt i det populära Lido-området, strax ovanför Lidos havsbassänger. Här finns mycket att se och göra och ca 2 kilometer bort kan du också strosa runt bland Funchals mysiga gränder och utforska någon av de många restaurangerna.