Apollo Silver Madeira

Nyhet! Upplev Apollo Silver Madeira - resor som särskilt riktar sig till dig som är 55+ och som vill njuta av sol, ljus och värme. Bo på våra noggrant utvalda hotell under specifika veckor. Du får dessutom alltid attraktiva erbjudanden på enkelrum och aktiviteter.

Våra omsorgsfullt utvalda Apollo Silver-hotell har alltid hög komfort, stor andel återvändande kunder, dokumenterad hög kundnöjdhet och många av hotellen är dessutom prisbelönta.

Vad ingår i Apollo Silver Madeira?

  • Två träningspass om dagen
  • Flera kostnadsfria utflykter/promenader
  • Rabatt på ordinarie utflyktsutbud
  • Tre specialguidade utflykter

Silver Training

I Silver Training ingår två kostnadsfria träningspass per dag. Du kan bland annat starta dagen med härlig yoga eller pilates och under eftermiddagen kan du testa på allt från cirkelträning till powerwalks och Zumba. Du väljer själv vad du vill vara med på.  

Läs mer om träningspassen

Aktiviteter och utflykter

Upplev mer av fantastiska Madeira! Vi erbjuder bland annat stadsvandring i charmiga Funchal, besök i den botaniska trädgården och en behaglig tur i Madeiras levador. Flera av utflykterna ingår och du väljer själv vilka du vill följa med på! 

Läs mer om utflykterna

Din reseledare Wiveka

Min första resa till Madeira, på 80-talet, kändes som att komma hem. Som om ön legat och väntat på mig med sina blommande skogar, stupande klippor och porlande vatten. Jag tillbringade många år här och har fortfarande kvar samma känsla när jag återvänder. Vi ses i januari så ska jag berätta mera. Bem-vindo!


Så här bokar du Apollo Silver Madeira

1: Välj ett av våra Apollo Silver-hotell på Madeira nedan.

2: När du valt hotell och avresedatum klickar du på fortsätt och väljer den rumstyp som passar dig.

3. Nu är det dags att lägga till Apollo Silver! Scrolla ner och lägg till Apollo Silver á 249 kr som tillval.

4. Slutför din bokning.

Tilläggskonceptet Apollo Silver erbjuds om minst 10 personer bokat tillägget för aktuell vecka.


Utvalda hotell på Madeira

Reseperiod mellan: 7/1 - 28/1, 2024

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter
Toppenläge med skön havsutsikt

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Här finns ett stort och inbjudande poolområde vid havet, där man också kan bada från badbryggor. Från hela hotellområdet kan du njuta av en fantastisk havsutsikt! Här kan du kombinera Apollo Silver-aktiviteter med skön avkoppling. Det är även här som träningspassen med Apollo Silver genomförs.

Melia Madeira Mare

Hotellet ligger nära strandpromenaden i Funchal och bjuder på en praktfull panoramautsikt över Atlanten. Du kan även åka in till Funchals charmiga kvarter och provsmaka en lokal rätt på någon av restaurangerna. Alla träningspass i veckoprogrammet sker på hotellet Vidamar, en kort promenad bort.