Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 221 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen av hotell personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
Personalen och läget.
-
Fortfarande renoveringsarbete som innebar att allt (barer, restauranger) inte fanns tillgängligt.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
-
Fick inte ett rum som levde upp till våra förväntningar efter att ha bott på hotellet 3ggr tidigare och denna gång betalat för ett bättre läge, personalen sa att de skulle hjälpa oss men inget hände, vi är besvikna.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


9 av 10

+
Den underbara personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


7 av 10

+
Läge, personal, pool, frukost
-
Pågående ombyggnation. Störande borrande ljud på dagarna när man ville villa i sitt rum eller vid poolen.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


10 av 10

+
Helheten på allt, fantastiskt fint hotell med underbar personal.
-
Behövs inga förbättringar.

Bekräftad gäst: 2024-02-18


10 av 10

+
God frukost och trevlig personal på hela hotellet. Läget passade oss bra.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Bananerna på frukosten😃 Poolområdet var bra. Hotellet gjorde ett bra arbete med att flytta frukostområdet pga ombyggnad av ordinarie frukostrum. Bra gjort! Trevlig personal i frukostrummet.
-
Det enda jag kan komma på att det var lite varmt i frukostrummet men det berodde nog på att det inte var gjort för att vara just frukostrum.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2585 omdömen
Utmärkt
 
1403
Väldigt bra
 
796
Bra
 
288
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2024-01-22

av I9283QFmonical

Fint hotell.

Ett fint hotell som bjöd på uppgradering när vi kom dit, vilket betydde större rum och full havsutsikt. På frukostbuffén fanns allt vi önskade oss, chark och ost, frukt och grönsaker, bröd, korv och ägg, te, kaffe och olika juicer. En kock stod och gjorde omelett efter ditt önskemål.

 
2023-06-12

av svenolovb2015 Sandviken, Sverige

Två veckor på Meliá Mare Madeira

Vi är ett par som ville tillbringa två, sköna och avslappnande veckor på Madeira. Valet föll på Meliá Mare, officiellt ett femstjärnigt hotell. Vi valde en svit på 62 kvm. Med balkong med havsutsikt. Pyttelitet minikök, närmast inrymt i en garderob, det gick med lite möda att tillaga mat, fanns där närmast för syns skull, Badrum med badkar och separerat duschutrymme. Dubbeltvättställ, stort och fint men felplanerat, fanns minimalt med förvaring och avställningsytor i hygienutrymmet. Annars gott om förvaring i övrigt. Bra frukost med många valmöjligheter, till och med mousserande vin för den som ville. Pool inne och ute. Hotellet har några år på nacken, och det märktes. Lite slitet och bedagat här och var,

 
2022-12-14

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Underbart hotell

Fint hotell. Bra läge. Vi bodde i en svit med balkong och havsutsikt. Stort ock mysig lägenhet. Sängen var jätteskön. Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. Buffén klart godkänt!!!!!! Det tar ca 40 min att gå till centrum men buss 1 och 2 åkte vi med, 1.95 euro per person. 5 min promenad till stor matbutik ” pingo doce” Stor fin utepool men det blåste väldigt mycket hela tiden så löv mm hamnade i poolen, men de kämpade på med att ha den ren. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2020-11-10

av 706eva Lomma, Sverige

Fantastiskt fint hotell

I 10 dagar har vi varit gäster på detta fina hotell. Vi bodde i Superior Sea View Room - mycket fint med stor balkong med solstolar. Toalettartiklar av Rituals. Hotellet ligger ca 30 minuters promenadavstånd till hamnen och strandpromenaden. Många väldigt bra restauranger i närheten och även hotellets restaurang har bra mat. Mycket trevlig och hjälpsam personal och allt har varit toppenbra trots en pågående pandemi. En eloge till hotellet att ni är så noga med städning och renlighet. Ska vi klaga på något så är det nog heltäckningsmattan på rummet som skulle behöva bytas ut till trägolv, som det finns på halva golvet på rummet. Vi hoppas att kunna återkomma när pandemin är över.

 
2020-02-15

av T-Fia Västkusten, Sverige

Fint hotell

Stora rum och väldigt goa sängar. Balkong fast man fick nästan hänga ut för att få havsutsikt men tar man mot havet så tror jag alla på poolområdet kan se dig på balkongen istället. Väldigt bra ljudisolerat mot gatan till min stora lättnad! Inomhuspool och utomhuspool, stor frukostbuffet med allt från omelett till frukt och bubbel, fast inte så smakrik mat men man hittar alltid något som passar. Fast de får gärna byta ut färdigskivad plastost mot riktig och sådant som skulle göra att det smakade bättre. Hotellet ligger bra till, nära strandpromenaden och många restauranger nära och både turistbussar och lokalbussarna går bara en bit bort på gatan. Mycket trevlig och service minded personal på hotellet.