Resor till Funchal

  • Vackert läge utmed en sluttning
  • Underbara promenadstråk
  • Många hotell nära stranden i Lido

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Funchal ligger utbredd som en amfiteater på sluttningen ner mot Atlantens blåa hav. I denna stad får du det bästa av två världar: ett härligt folkliv med restauranger, shoppingstråk och möjlighet till en härlig utekväll, samtidigt som Madeiras fantastiska natur med grönskande berg och skogar ligger runt hörnet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Funchal

Transfer

Från flygplatsen till de första hotellen i Funchal tar det ca 30 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Fina havsbassänger med klippor och trappor ner till vattnet. De flesta är avgiftsbelagda.

Mer fakta

Väder

jan 18°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 18°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 19°c
8,2 av 10 Funchal
Våra gästers betyg, baserat på 1106 omdömen

Dans- & Träningsresa med Tony Irving & Conrad Lindström

Följ med på en oförglömlig vecka fylld med aktiviteter, upplevelser och inspiration som stärker bandet mellan er. Tillsammans kommer ni att dansa, träna, utforska kommunikation och samarbete - allt på en vacker plats i härliga omgivningar som inspirerar till både äventyr och avkoppling!

Läs mer om resan här!