Salalah Rotana Resort

 • Mitt på den vita sandstranden
 • All Inclusive ingår
 • Flera restauranger

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Familjerum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3778 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Salalah Rotana Resort består av en huvudbyggnad och flera separata byggnader där de mysiga rummen är belägna. Hotellet är byggd i traditionell arkitektur och inredningen präglas av geometriska, islamiska mönster och arabesker.

På hotellet finns två pooler och en separat barnpool, med gratis solstolar och parasoller. Handduksservice ingår också. Vill du ta en paus från solen kan du ta något läskande att dricka på poolbaren. Längtar du efter havet är det bara kliva ut på den vita, breda stranden.

På hotellet finns den internationella bufférestaurangen Saffron. Vid stranden kan du beställa tropiska cocktails, färsk juice och lättare måltider på The Beach Bar & Restaurant. För en kombination av asiatisk och västerländsk mat kan du besöka á la carte restaurangen Silk Road. Samtliga á la carte restauranger är mot reservation och avgift.

Lekplats och aktiviteter för barn. Barnklubb i hotellets regi mot avgift.

Gratis wifi. Kostnadsfri tennis och gym. Cyklar finns att låna. Spabehandlingar, bastu, ångrum och massage mot avgift.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Tvättservice. Room service dygnet runt. Hotellet ligger cirka 800 meter från Marina Town och 22 kilometer ifrån Salalah.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag

All Inclusive

 • Frukostbuffé i restaurangen Saffron, kl. 07.00-10.30.
 • Lunchbuffé i restaurangen Saffron, kl. 12.30-15.00.
 • Lunch med färdig meny i The Beach Bar (mot reservation).
 • Snacks kl 15.30 -16.30.
 • Middagsbuffé i restaurangen Saffron, kl. 18.30-22.30.
 • Middag med färdig meny i The Beach Bar (mot reservation).
 • Läsk, juice, kaffe och te serveras kl 10.30-23.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack.
 • Öl, vin och lokala drinkar serveras enligt omansk lag, lördag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00 samt fredag kl. 14.00-01.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack. All Inclusive gäller inte för alkoholhaltiga drycker efter kl. 23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Det är cirka 22 kilometer till Salalah stad. Salalah Rotana Resort ligger cirka 800 meter från Marina Town.

Alla hotell, Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotell Crowne Plaza Resort i Salalah sträcker sig poolområdet mellan palmer och gröna områden från hotellbyggnaden ända ner till den fantastiska privata stranden. Det finns massor att aktivera sig med på hotellet. kanske testa tennisbanorna, gymmet eller gå en golfrunda på hotellets 9-håls bana.

Hilton Salalah Resort

På fyrsoliga Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukosten? Under dagen kan du sedan svalka dig i poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läget direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med härliga salta bad i havet.