Ospecificerade resor

Våra ospecificerade alternativ

I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor. Denna typ av resor baseras på eventuella osålda platser på ordinarie charterflygningar. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen, är detsamma som presenteras i Apollos program.

Ospecificerat boende innebär att inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen. I regel är inkvarteringen enkel och innefattar del i dubbelrum/lägenhet, men kan även innebära rum i privat boende. Notera att boendet kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet. Hotellet behöver inte ingå i Apollos ordinarie hotellprogram. Flyttning från en inkvartering till en annan kan förekomma, ibland mer än en gång.

I sällskap om tre resenärer, som önskar dela boende, sover en resenär i extra bädd. Vid bokning av mer än ett rum kan resesällskapet inkvarteras i olika områden/hotell på resmålet. Möjlighet att garantera bad/dusch och wc på rummet finns samt att alla resenärer på en bokning får bo på samma hotell. Detta beställes i samband med bokning, i mån av tillgång, mot tillägg. Tillfälle att ”köpa upp sig” kan finnas, men det garanteras inte, och det kan vara relativt kostsamt. Möjlighet att endast köpa en del i dubbelrum finns inte. Kontakta kundtjänst för att garantera att alla rum i en bokning hamnar på samma hotell.

Städning kan inte garanteras men inkluderas i vissa fall. Reseledarservicen fås genom Apollos servicetelefon och kontakten sköts av resenären. Måltider ingår inte.

Resor med ospecificerat boende hittar du bland våra sista minuten-resor.