Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Stort rum, fin balkong, fin städning, fin frukost, närvarande personal.
-
Bra som det är

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Rent och fräscht,, finns absolut inget att klaga på, för ett hotell i den kategorien
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Fantastisk service! De fixade en bäddmadrass till sängen när vi sa att sängen var för hård och min sambo fick ont i ryggen. Städning varje dag. Frukostbuffén var över förväntan.
-
Toalettsitsen som lossnade varje gång man satte sig, behöver bytas.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Bra hygienrutiner nu under pandemin
-
Stod på Apollos hemsida att det skulle finnas tv på rummet. Finnas EJ!! Frågade i receptionen och dom sa att det bara finns tv i vissa rum !!

Bekräftad gäst: 2021-08-28


9 av 10

+
Servicen och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

19% av resenärerna rekommenderar

122 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
37
Bra
 
14
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-10

av saragL8902IJ Mönsterås, Sverige

Trevlig personal

Ett helt ok boende, med trevlig personal som var väldigt hjälpsamma med allt vi frågade om. Trevliga men små rum, välstädat varje dag. En enklare frukostbuffé men som vi stod oss på hela förmiddagen. Hotellet ligger uppe på en höjd, så det blir lite promenader i de små gränderna.

 
2018-09-08

av Krister O Mora, Sverige

Hyfsat hotell

Vi bodde på Aperitton Hotel i slutet av augusti. Vårt rum låg på en sida där inte är kvälls-sol, vilket är perfekt när man vill sitta på balkongen. Balkongerna är stora och det går att knyta upp en tvättlina. Frukosten är bra med två sorters bröd, joghurt, flingor, marmelad, kakor, te, kaffe ,flera sorters juice, ägg och säkert nåt mer som jag glömt. Det enda som drar ner betyget är städningen, Den hade kunnat vara bättre. Vi trivdes bra i alla fall. Personalen är trevlig och hjälpsam.Aperitton ligger ganska högt upp och man får en uppförsbacke att kämpa lite med.

 
2018-07-11

av asapetersen

Ett fynd!

Aldrig bott på ett bättre trestjärnigt hotell. Poolen och -baren är den sociala mittpunkten. Servicen är utmärkt. Säg att du vill ha hjälp med något, och de fixar genast. Ligger på en höjd, drömutsikt från poolen över staden. Fint att råka hitta en sådan pärla till humant pris!

 
2017-08-23

av FatimaH167

Ett bra hotell att ha som bas på sin semester.

Rent och fräscht! Trevlig poolarea med solstolar och parasoller och sol hela dagen. Lagom promenadväg genom små shoppinggränder ner till restauranggatan på stan/vid hamnen. Vart du än går på Skopelos är det uppför eller nedför. Frukosten har allt från olika sorters juicer, kaffe och te. Yoghurt med musli och flingor. Mörkt och ljust bröd. pålägg som marmelad, ost, skinka och nutella. Croissanter och andra söta kakor. Perfekt att sitta i skuggan på altanen och äta sin frukost. Rummet väldigt enkelt med AC, balkong och städ varje dag. Det viktigaste! Vi är bara mest på rummet för att sova och då är det helt ok med ett enkelt men rent rum. Nackdelen med balkongen är att det inte är några insynsskydd till grannen men egentligen gjorde det inget för våra balkonggrannar satt inte ute samtidigt som vi. Ett utmärkt hotell att ha som bas på sin semester på Skopelos. Vänlig och hjälpsam personal. Häng några dagar vid poolen men se till att hyra bil eller åka på utfärder för att se den underbart fina ön. Förvänta dig inte sunwing utan oavsett hotell kommer du att bo i det genuina grekiska med trafik strax utanför och tuppar som gal, men vad gör det?

 
2017-08-19

av Naaggs Göteborg, Sverige

Utsidan var topp! Insidan endast OK..

Utifrån får man en fräsch och rätt så lyxig känsla av hotellet. Med en rymlig pool och fint läge med 5-10 min promenad in till Skopelos town kändes det helt rätt. Däremot uppfylldes inte våra förväntningar. Till en början var frukosten kass! Gammal yoghurt (som gav frugan kass mage), gamla flingor, kokta ägg (svarta på insidan) ,torrt bröd och smaklöst kaffe. Vidare var rummet dåligt städat när vi kom tillbaka från stranden (ej bytta handdukar, ej renbäddad säng samt mycket smuts kvar på golven såsom sand etc. De som jobbar morgonshiftet har ingen service alls, kvällspersonalen däremot var supertrevliga. Allt som allt ett helt okej hotell men inte mer än så.