Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen, läget till stan, utsikten. Vi bodde i rum 122. Tyckte det var det bästa rummet. Mysig terrass där man åt frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Trevlig personal. Den stora gemensamma terrassen där vi åt frukost. Avståndet mellan hotell och centrum kärnan var drägligt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


8 av 10

+
Det var trestjärnigt och levde upp till det. Frukosten var över förväntan och det var rent på själva hotellet. (Se ovan om personalen)
-
Vi fick ett rum (nr 122) som vätte med två väggar precis över gatan som var en uppfartsbacke. Mopeder, motorcyklar, bilar och lastbilar dånade och tutade uppför backen från 06.00 på morgonen till minst 01.00 på natten. Dessutom var det sopkärl precis utanför som tömdes vid 07.00 på morgonen. Tuppen gal dessutom konstant. Det får man stå ut med, men tillsammans med allt annat oljud blev det för mkt. Efter två nätter bad vi om att få byta rum, men det gick absolut inte. Det var fullt, sade killen i receptionen, som inte var särskilt tillmötesgående. Jag såg dock flera rum som var tomma i flera dagar. Hade varit glad med några nättets bättre sömn i varje fall. Snittade inte många timmars sömn per natt, trots öronproppar. Det var det värsta jag varit med om i oljud på natten och då har jag rest mycket över hela världen. I övrigt var det ett bra hotell och den unga tjejen i receptionen, samt personalen i matsalen var väldigt trevliga. Dessutom fanns vi inte med på hotellets gästlista när vi kom. Det hade blivit fel, så några andra gäster var uppskrivna istället för oss. Det tog ett bra tag att få rätsida på detta innan vi kunde checka in. Antar att Apollo lämnat fel namn till hotellet.

Bekräftad gäst: 2022-06-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


9 av 10

+
Kändes som det var nyrenoverat och ny målat rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Stort rum, fin balkong, fin städning, fin frukost, närvarande personal.
-
Bra som det är

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Rent och fräscht,, finns absolut inget att klaga på, för ett hotell i den kategorien
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Fantastisk service! De fixade en bäddmadrass till sängen när vi sa att sängen var för hård och min sambo fick ont i ryggen. Städning varje dag. Frukostbuffén var över förväntan.
-
Toalettsitsen som lossnade varje gång man satte sig, behöver bytas.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

19% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
38
Bra
 
16
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-06-17

av Travel24453855826 Västerås, Sverige

Tillmötesgående personal

Rent, fräscht o trevligt. Personalen är mycket hjälpsamma och skönt med en pol att svalka av sig i efter dagens utflykter. Polhanddukar om man behöver. Supermysig stad, dock stora höjdskillnader. Generösa frukosttider 08-11. Rekommenderas varmt

 
2018-09-10

av saragL8902IJ Mönsterås, Sverige

Trevlig personal

Ett helt ok boende, med trevlig personal som var väldigt hjälpsamma med allt vi frågade om. Trevliga men små rum, välstädat varje dag. En enklare frukostbuffé men som vi stod oss på hela förmiddagen. Hotellet ligger uppe på en höjd, så det blir lite promenader i de små gränderna.

 
2018-09-08

av Krister O Mora, Sverige

Hyfsat hotell

Vi bodde på Aperitton Hotel i slutet av augusti. Vårt rum låg på en sida där inte är kvälls-sol, vilket är perfekt när man vill sitta på balkongen. Balkongerna är stora och det går att knyta upp en tvättlina. Frukosten är bra med två sorters bröd, joghurt, flingor, marmelad, kakor, te, kaffe ,flera sorters juice, ägg och säkert nåt mer som jag glömt. Det enda som drar ner betyget är städningen, Den hade kunnat vara bättre. Vi trivdes bra i alla fall. Personalen är trevlig och hjälpsam.Aperitton ligger ganska högt upp och man får en uppförsbacke att kämpa lite med.

 
2018-07-11

av asapetersen

Ett fynd!

Aldrig bott på ett bättre trestjärnigt hotell. Poolen och -baren är den sociala mittpunkten. Servicen är utmärkt. Säg att du vill ha hjälp med något, och de fixar genast. Ligger på en höjd, drömutsikt från poolen över staden. Fint att råka hitta en sådan pärla till humant pris!

 
2017-08-23

av FatimaH167

Ett bra hotell att ha som bas på sin semester.

Rent och fräscht! Trevlig poolarea med solstolar och parasoller och sol hela dagen. Lagom promenadväg genom små shoppinggränder ner till restauranggatan på stan/vid hamnen. Vart du än går på Skopelos är det uppför eller nedför. Frukosten har allt från olika sorters juicer, kaffe och te. Yoghurt med musli och flingor. Mörkt och ljust bröd. pålägg som marmelad, ost, skinka och nutella. Croissanter och andra söta kakor. Perfekt att sitta i skuggan på altanen och äta sin frukost. Rummet väldigt enkelt med AC, balkong och städ varje dag. Det viktigaste! Vi är bara mest på rummet för att sova och då är det helt ok med ett enkelt men rent rum. Nackdelen med balkongen är att det inte är några insynsskydd till grannen men egentligen gjorde det inget för våra balkonggrannar satt inte ute samtidigt som vi. Ett utmärkt hotell att ha som bas på sin semester på Skopelos. Vänlig och hjälpsam personal. Häng några dagar vid poolen men se till att hyra bil eller åka på utfärder för att se den underbart fina ön. Förvänta dig inte sunwing utan oavsett hotell kommer du att bo i det genuina grekiska med trafik strax utanför och tuppar som gal, men vad gör det?