Rumstyper på Afroditi Venus Beach Resort

Deluxerum

Deluxerummen med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. En dubbelsäng. Kylskåp. Kaffemaskin Nespresso. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: Ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Bor endast två personer i rummet, kan man tilldelas ett rum som är mindre än 17 kvadratmeter. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: Ca 17 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: Ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: Ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.