Antinea

  • Utsikt över Kamari och havet
  • Boka svit eller rum med privat pool
  • Spa med sköna behandlingar
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Santorini kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Hotell Antinea ligger på en höjd i Kamaris utkant och bjuder på en svårslagen utsikt över byn och havet. På hotellet finns två små poolområden och ett spa. För extra lyx rekommenderar vi att boka juniorsviter eller superiorrum med privat jacuzzi.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal som arbetar i matsalen och i utomhusbaren.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 338 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från hotell Antinea i Kamari på Santorini har du utsikt över byn och havet. Hotellet, som består av flera byggnader, sammanbinds med små stenlagda gångar och trappor. Här finns två poolområden och kring poolen finns gratis solstolar och parasoller, Handduksservice vid poolen är också gratis. Poolbar och jacuzzi (gratis, ej uppvärmd).

Restaurangen serverar frukostbuffé samt lunch och middag från en à la carte-meny. Gratis wifi i alla allmänna utrymmen. Bastu, jacuzzi, turkiskt bad samt olika skönhetsbehandlingar och massage mot avgift.

En 200 m lång brant backe leder upp till hotellet. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 200 meter från hotellet, bagaget transporteras inte. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg. Halvpension är frukostbuffé och middag från en fast meny med tre val.

Bra att veta

Bokar du Superiorrummen med jacuzzi och reser med barn under 12 år ansvarar du själv för ditt barn vid användandet av jacuzzin. Du ombeds signera ett friskrivningsdokument vid incheckningen.