Kundomdömen om Afroditi Venus Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fin frukost trevliga personal som jobbade där
-
Inget att ange.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Nära beachen och mainstreet. Servisen på beachen och i frukostmatsalen
-
Receptionisterna behöver gå på charmkurs. Inte otrevliga men ett leende kan man alltid ge.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


6 av 10

+
Storleken på rummet
-
Poolen är under all kritik. Så mycket gäster för så liten pool! Alla skrikande barn som leker med vattenpistol där vårdnadshavare är med i leken (?) inte lugnt alls, blev nersprutad.. vi valde hotellet för poolen och ändå kunde vi inte vara där en enda gång. Finns en skylt om regler och dylikt men personalen som jobbar där verkar ju inte ens följa sina egna regler..

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
Läget. Lagom långt till centrum och havet. Nära till strandpromenaden. Barnvänligt. Trevlig personal.
-
Lite trångt tvåbäddsrum. Receptionen verkade inte kunna ta kontakt med Apollo personal på plats. Inget informationsblad i rummet eller info om hur wifi fungerade.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

1126 omdömen
Utmärkt
 
431
Väldigt bra
 
399
Bra
 
186
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2023-07-23

av evalenae2014 Haninge, Sverige

Inte mitt favorit hotell.

Bodde på detta hotell en vecka i Juli 2014 Jag hade en obehaglig vecka , någon var inne i mitt rum när jag var ute och åt middag, det låg ett mynt på golvet några meter innanför ytterdörren och jag vet att det inte var jag som hade tappat det , och min necessär var i oordning som jag har full koll på. Drack en cocktail i hotellets bar och jag blev märkbart påverkad av vad vet jag !!?? Så tyvärr rekommenderar jag inte detta hotell som ensam resenär !!!

 
2018-10-02

av Holmberg K

Semester

Trevligt litet hotell med bra läge nära till allt. Bra frukost och trevlig personal. Hyfsat stort rum rent o fint,hårda sängar men vår andra dag fick vi en bäddmadrass och sen sov vi gott. Bodde högst upp ingen hiss men det var bra motion att gå i trapporna varje dag även med knäproplem. Men inget bra hotell för rörelsehindrade personer. Som alltid i Grekland skulle vi önska mer förvaring i rum o badrum. Men vi är nöjda med vår vistelse.

 
2018-09-25

av Hans548 Skebobruk, Sverige

Jättebra hotell

Vi bodde i ett deluxdubbelrum (nr 207) med egen terrass och jacuzzi. Rummet var stort och mycket fräscht. Det låg närmast havet med terrassen alldeles invid den trevliga strandpromenaden. Perfekt läge oberoende av om man vill bada i havet, någon av hotellets pooler eller egna jacuzzin. Det var dessutom förvånansvärt lugnt. Hotellet består av flera mindre hotellbyggnader med trevliga ytor emellan, pooler och trädgårdar med flera olika möjligheter att ligga på solstolar. Vid havet finns solstolar och parasoller. Vi åt bara frukost på hotellet. Den var utmärkt bra. Hotellets egen restaurang Mesogaia såg dock mycket trevlig ut. Vid strandpromenaden finns oerhört många restauranger att välja på. Ska man absolut klaga på något så skulle det vara att rummet var läckert designat, men att detta gick ut över det praktiska. Det saknades hängare för handdukar och kläder. Tvättstället var lite opraktiskt. Vid frukostmatsalen kunde det ha funnits fler bord utomhus. Vi såg också att många rum låg mycket sämre till i anläggningen. Tydligen varierar rumsstandarden kraftigt.

 
2018-08-05

av Tommy L Jönköping

Läget

Läget så nära alla restauranger och framför allt havet är toppen. Vi bodde på rum 513 med altan mot poolen, det är inget fel på det rummet men lukten i korridoren till rummet är förfärlig lyckligtvis känns det inte på rummet. Lukten kommer från ett förråd på samma våningsplan. Städningen är bra och personalen trevlig och hjälpsam. Det är mycket att välja på till frukost, brödet är inte mycket att hurra för men för övrigt var det mer än tillräckligt. Vi rostade allt bröd och då gick det än att äta.

 
2017-09-19

av helenafriman Stockholms län, Sverige

Bästa frukosten

Fantastiskt bra hotell med stora, bekväma rum som är oklanderligt städade varje dag. Frukostbuffé som på ett 5-stjärningt hotell, där finns allt man kan önska och lite till! Läget är perfekt, nära till strand och shopping och restauranger. Poolområdet är jättefint med en stor pool med gott om bäddar och en liten barnpool som även blir bubbelpool med en enkel knapptryckning. Personalen är vänlig och proffsig. När vår A/C pajade tog det bara en timme innan den var fixad. Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera för alla.