Kamari Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Kamari Beach är nästan synonymt med hav. Hotellet ligger bara på andra sidan strandpromenaden från den svarta klapperstensstranden i Kamari på Santorini. Hotellets restaurang ligger precis i strandkanten, och från många av rummen liksom från poolområdet har du utsikt mot havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 864 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 10 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Kamari Beach har en härlig pool som gränsar till stranden i Kamari på Santorini. Hotellet erbjuder gratis handduksservice, solstolar och parasoller vid poolen, men också på stranden. Fråga på hotellet så får du hjälp. Poolbar, som också serverar enklare måltider under dagen. Du kan få din mat serverad direkt till din solstol på stranden.

Hotellets restaurang Kordas har ett utsökt läge vid stranden, och maten är inte sämre! Börja dagen med en frukostbuffé tillagad av lokala råvaror. Njut av autentiska grekiska rätter och mat inspirerad av Medelhavet – både till lunch och middag erbjuds fräscha rätter och ett brett utbud av lokala viner.

Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis litet gym. Biljardbord i baren mot avgift. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.