Esperos Village Blue & Spa

  • Boka rum med egen eller delad pool
  • Hög servicenivå
  • Välkomnar gäster över 16 år
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Esperos Village Blue & Spa är ett fint och välskött vuxenhotell som klättrar på en höjd och har fantastisk utsikt över havet. Här bor du i fint inredda rum med möjlighet att boka rum med privat pool eller rum med delad pool. Välkomna!


Rumstyper

Deluxerum med privat pool för 2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med privat pool för 2 personer. Dubbelrum med delad pool för 1-2 personer. Superiorrum med delad pool för 2-3 personer. Svit med privat pool för 2 personer. Tvårumssviter med delad pool för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helheten, servicen och personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 756 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Esperos Village Blue & Spa är ett fint hotell med vuxen atmosfär som välkomnar gäster över 16 år. Med sitt läge en bit ovanför stranden bjuder hotellet på flera vackra platser med havsutsikt. Här finns ett mysigt poolområde med två pooler samt gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar. Poolbar.

Bufférestaurangen Aphrodite serverar frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Mediterraneo, som är öppen kl. 12.00-22.00, serverar Medelhavsinspirerad mat (denna ingår inte halvpension). På hotellet finns även restaurang Panorama som är öppen för frukost och middag för vissa rumstyper. I alla restauranger gäller vårdad klädsel under middagen, långbyxor för män. Det finns en pianobar samt kvällsunderhållning tre gånger i veckan.

Hotellet är stort och har fina promenadstråk runt hotellområdet, med både nivåskillnader och flera trappor. Det finns en hotellbuss som, både dag och kväll, kör inom hotellområdet. Hotellet erbjuder också gratisbuss ner till stranden var tjugonde minut. På stranden finns en trevlig strandrestaurang samt en snackbar.

Spa med olika behandlingar mot avgift. Gratis gym och tennis. Biljard mot avgift. Gratis wifi i vissa allmänna utrymmen.

Måltider

Svit med privat pool: frukostbuffé ingår. Halvpension kan köpas till.
Tvårumssvit, dubbelrum och superiorrum: halvpension ingår.

Bra att veta

Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Rum med delad pool kan ha några meter att gå från rum till pool. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen