Rumstyper på Esperos Village Blue & Spa Resort

Deluxerum med privat pool

Deluxerum med privat pool och panoramautsikt över havet. Rummen är belägna högst upp i byggnaden, som klättrar uppför kullen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med uteplats och utgång till delad pool samt havsutsikt. Vid poolen finns solstolar och parasoller. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med uteplats med privat pool och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med balkong eller terrass med poolutsikt och utgång till delad pool. Vid poolen finns solstolar och parasoller. Rummen består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Delarna skiljs åt av ett par trappsteg. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool

Svit med uteplats med privat pool och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Tvårumssvit med delad pool

Tvårumssvit med uteplats med utgång till delad pool och havsutsikt. Vid poolen finns solstolar och parasoller. Ett sovrum och ett vardagsrum med soffgrupp. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering (centralt styrd) och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer