Kundomdömen om Esperos Village Blue & Spa Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Bra service
-
Första dagen fick vi inte vårat ordinarie rum som var enligt annons ett rum med egen pool och panoramautsikt pga av något oklart. Personalen såg lite skyldiga ut, men eftersom vi inte förstår grekiska visste vi inte vad den verkliga orsaken var. Vi fock dock en svit under det första dygnet. Mkt bra ordnat. Men när vi får vårat riktiga rum så ja, det var en egen pool men absolut inte någon panoramautsikt eftersom vi fick rummet längst ut på kanten där hela högra sidan var täck av höga träd som stod väldigt tätt, så vi såg rakt fram men inte åt bägge håll. Dessutom var rummet mörkt då det låg så illa till och solen nådde inte till poolen efter kl 11.00 och inte som annons av rummet visademed stort ljusinsläpp och pool precis utanfär dörren från rummet. Det var en trappa från rummet upp till poolen vilket gjorde att det endast kom in morgonsol. Så vi är väldigt besvikna på hur rummet säljs och marknadsförs! Vi betalade dock extra för just egen pool med panoramautsikt...som uteblev.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Maten
-
Bilderna på rummet visade fel rum när vi bokade! Så vi blev väldigt besviken när vi såg att de inte va de rummet vi hade förväntat oss

Bekräftad gäst: 2023-09-06


10 av 10

+
ALLT!!!! Fantastiskt hotell, underbara handukar och lakan, perfekt personal.
-
Det enda jag kan komma på är att balsamet inte höll den kvalite jag vill ha :)

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Att vi hade privat pool, och trevligt rum. Maten var av hög klass, trevlig personal. Vi återkommer gärna.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Service underbart läge charmigt… allt va 5+
-
Fanns inget

Bekräftad gäst: 2023-08-23


10 av 10

+
Otroligt fina rum, älskade rummet med delad pool! Så härligt.
-
Maten höll inte samma standard i poolbaren!

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Mat och service
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1341 omdömen
Utmärkt
 
961
Väldigt bra
 
252
Bra
 
86
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2023-08-24

av Magnus R

Magisk vistelse

Hotellet och läget var helt fantastiskt. Välvårdat, fräscht,lugnt, vackert och beläget högt med utmanande backar och trappor, men för den som ville vara bekväm så fanns ett super team med chafförer och shuttle buss. Personalen var otroligt gästvänlig och proffsig!! Supergod mat så en stor eloge till köksteamet. I poolbaren och restaurangen fick vi också personligt bemötande och grymma vintips, samt lyhördhet för min önskan om många dubbla espresson. Solbäddarna var tjocka och bekväma och gymmet ett av de finaste vi tränat i….Vill gärna komma tillbaka!!

 
2022-07-17

av Guide55053517831 Stockholm, Sverige

Bra service, fina pooler, fina rum

Fantastisk utsikt. Bra poolområden och bra service. Ligger dock i bergen en bit ifrån stranden men de har en buss som åker upp och ner vad 20e minut. Rimliga priser på roomservice och flera olika mataltetnativ på plats om man inte orkar gå ner till byn.

 
2021-08-14

av Dennis B Älvsjö, Sverige

Fina rum, men servicen kan förbättras

Generellt sett bra och rena rum och valde särskilt hotellet på grund av möjligheten att ha en privatpool. Frukosten var bra, brett urval av mat och juicer. Även middagsbufféen var ok, där menyn uppdaterades (första gången vi provade buffé på ett hotell). Det jag dock har att anmärka på är hotellets service, vilket i vissa fall var direkt katastrofal. Klart underbemannade i hotellbaren vissa kvällar (vilket innebär att folk fick köa vid bardisken vilket inte är optimalt under Covid-19), och visst bemötande som var direkt otrevligt. Är säkert ett 5-stjärnigt hotell sett till faciliteter, men definitivt inget lyxhotell.

 
2019-07-21

av Mirre1234

Underbart hotell med jättebra service!

Vi stannde på hotellet en vecka och fick väldigt bra service. En av oss är mjölk- och glutenintolerant vilket de var väldigt behjälpliga med. Fick alltid glutenfritt bröd, glutenfria flingor och mjölk/glutenfri dessert till efterrätt. I restaurangerna så stod det tydligt skyltat vad som innehöll vad. Gluten, mjölk, ägg, nötter m.m. Frågade man kocken så gick hen även runt och berättade vad varje rätt innehöll då receptet kunde ändras och inte innehålla gluten till exempel vissa dagar. De lade dock aldrig till någon allergen, i så fall tog de bort något. Poolområdet är lika maffigt i verkligheten som på bilderna. Framförallt infinity-poolen. Den andra höll aningen lägre standard även om den var fin den med. Lite svårt att få solstolar på morgonen, men om man var där till 08’30 så kunde man säkra sin plats. Om man vill bada i havet har de bussar som skjutsar ner en till stranden var 20:e minut. Har man ett rumsnummer på 3XX-5XX (till exempel 532) så kan man behöva åka med denna buss om man har svårt att gå i trappor då de ligger på en höjd. Vi bodde i ett rum nära receptionen, 2XX, vilket vi tyckte var väldigt smidigt. Vid receptionen ligger närmligen det stora poolområdet, frukosten och övriga restauranger. Dessutom är rummen 1XX och 2XX relativt nära gymmet som ligger cirka 3 min promenad ifrån receptionen.

 
2018-07-29

av Vinmurarn Stockholm, Sverige

Vuxensemester

Lyxigt vuxenhotel med flera restauranger och barer. Stor gemensam pool. Bra mat trevlig personal. En komplett superfrukost. Vi valde ett rum med egen pool 2x3 meter med storslagen utsikt över havet, perfekt för enskilt morgon- och kvällsdopp.