Paros Bay

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Paros Bay lockar med sitt perfekta läge intill den populära stranden Parasporos Beach. Vid poolområdet njuter du av havsutsikten direkt från solstolen och restaurangen serverar rätter med en smak av Medelhavet. För extra avkoppling kan du unna dig massage vid spaavdelningen eller ett stärkande yogapass. Från hotellet har du nära till Parikia och den pittoreska byn Naoussa, som båda har ett trevligt utbud av restauranger och butiker.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 455 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Paros Bay bjuder på ett härligt läge intill stranden Parasporos Beach. Vid poolområdet blickar ut över havet och här finns en stor pool, solstolar och parasoller. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra, och ett par strandbarer där du kan beställa något att dricka.

Hotellets restaurang har en härlig utsikt över stranden och havet, och serverar rätter från Grekland och Medelhavet som exempelvis fisk- och skaldjursrätter. Vid spaavdelningen (mot avgift) kan du unna dig massage, yogapass eller en lugn stund i jacuzzin. Du surfar med gratis wifi och receptionen är öppen dygnet runt. Vissa kvällar erbjuder hotellet underhållning vid amfiteatern och bordtennis finns utan kostnad.

Vill du utforska Paros med hyrbil erbjuds det gratis parkering på Paros Bay. Ca 2,5 kilometer bort ligger centrum och hamnen i Parikia, där du hittar en mysig agora med slingrande gränder och charmiga små butiker. Den pittoreska byn Naoussa ligger ca 5 kilometer bort, med flera trevliga restauranger.

Paros bay strävar efter att vara ett miljövänligt hotell och använder sig exempelvis av LED-teknologi, noga utvalda rengöringsprodukter och 90 % av varmvattnet värms upp av solceller.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.