restauranger_på_paros

Restauranger i Paros, Grekland

Paros är en riktig hamnstad, vilket smittar av sig på maten. På de flesta restauranger är det fisk och skaldjur som är det absolut bästa. Staden Naoussa är känt över hela Kykladerna för sin soltorkade makrill, som ofta hänger i klungor i restaurangerna. 

Restaurang på Paros

Anna & Giorgos Restaurant, Marpissa

Anna & Giorgos Restaurant i Marpissa är en familjeägd- och driven restaurang ute på vischan i Marpissa. I enkla omgivningar väntar milsvid utsikt, delikat grekisk mat och många greker som själva är ute på familjemiddag. 

 

Restaurant Alyki, Aliki

Beläget på strandpromenaden i Aliki ligger Restaurant Alyki. Här kan du titta på båtarna som kommer in för dagen, medan du avnjuter traditionella, grekiska rätter. Inredningen lämnar mycket åt fantasin, men personalen och maten kompenserar mer än väl för det.

 

Symposium Cafe, Parikia

Gulligare än Symposium Cafe blir det inte. Beläget i Parikias gränder väntar plötsligt ett enkelt men fantastiskt mysigt cafe. Maten är enkel men utsikten desto bättre. Här fastnar man lätt för att spana på människor och njuta av lite skugga.  
 

Apoplous Taverna & Ouzeri, Alik

Apoplous Taverna & Ouzeri i Aliki ser ut som vilken vanlig taverna som helst. Apoplous ligger vid hamnen och stranden i Aliki, med utsikt över de andra öarna. Turister återvänder ofta flera gånger under sin semester, för den enkla och goda maten.

 

Kafenio Palia Agora, Naoussa

Kafenio Palia Agora i Naoussa sitter du direkt under den rosa bougainvillean, mitt i Naoussas mysiga gränder. Här beställer du smårätter och delar med ditt sällskap. Stället är väldigt populärt, bland turister och lokalbefolkning, så du gör bäst i att vara här i tid!

 

The Little Green Rocket, Parikia          

Är du sugen på något annat än grekisk mat kan The Little Green Rocket i Parikia vara ett alternativ. Här är maten en härlig blandning av smaker från Medelhavet med en asiatisk touch. Inte det billigaste stället i stan, men garanterat en upplevelse olik många andra.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Paros, hitta och boka en resa till Paros eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Paros

Här hittar du våra bästa tips på mysiga restauranger, fina stränder, intressanta sevärdheter och mycket mer!

Se alla våra restips för Paros

Paros

  • Fina stränder och klarblått vatten
  • Intressanta sevärdheter
  • Kombinera med Naxos, Santorini eller Antiparos
Se alla resor till Paros

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här