Rumstyper på Lichnos Bay Dream Suites

Deluxerum med jacuzzi

Stilrena deluxerum med en dubbelsäng i rummet och en privat jacuzzi på balkongen, som också lockar med havsutsikt. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt och en jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxesvit

Fina deluxesviter med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet

Fina enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Markbalkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum superior

Familjerummen superior består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett separat vardagsrum med minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjesvit

Familjesviterna har ett sovrum med en dubbelsäng samt ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsviterna, som är belägna nära havet, har en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit premium

Fina juniorsviter premium med en dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Superiorsviterna har en jacuzzi på balkongen, som också lockar med härlig havsutsikt. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med jacuzzi och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.