Rumstyper på Lichnos Bay Dream Suites

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet

Fina enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Markbalkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong och havsutsikt. Sviten har ett sovrum med en dubbelsäng samt ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsvit premium med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.