Kundomdömen om Lichnos Bay Dream Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-29


8 av 10

+
Utsikten och att solstolar ingick
-

Bekräftad gäst: 2022-07-15


7 av 10

+
Fina rum, och en otrolig utsikt.
-
Väldigt brant backe upp till rummet, detta stod det inget om i beskrivningen. Poolen kunde vi inte bada i då den var så skitig, stor besvikelse.

Bekräftad gäst: 2022-07-08


10 av 10

+
Läget, stranden men framför allt servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-05


10 av 10

+
Utsikten , rummet och den otroligt gästvänliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


10 av 10

+
personalen som gjorde allt för att du skulle trivas och bortse från att alla smådetaljer inte var installerade på det relativt nybyggda hotellet. obs fanns ingen bassäng på hotellet 25m till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-24


10 av 10

+
Fantastisk service och alla var så hjälpsamma. Superfint rum med magisk utsikt. Närheten till finaste stranden var stort plus. Kan varmt rekommendera detta hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


10 av 10

+
Fina nyrenoverade rum med härlig utsikt. Närhet till hav och andra behörigheter. Det absolut bästa med hotellet är personalen speciellt (Ana). Vill du in till stan är dom snälla och löser skjuts när du vill. Dom hjälper dig gladeligen med allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-03


7 av 10

+
Fina rum och en underbar strand. Bra och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

200 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
29
Bra
 
19
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-07-09

av Mikael H Örebro, Sverige

Genuint, vacker strand och hög serviegrad, perfekt

Lichnos Bay Village Översikt Priser Recensioner Plats Foton Om Sammanfattning av recensioner på Google Skriv en recension Recensionerna verifieras inte 4,3 Mycket bra 207 recensioner Google verifierar inte recensioner från andra resewebbplatser. Besök webbplatsen för information om recensionspolicyer. Recensioner Andra pratar ofta om Alla Badrum Mat Natur Renlighet Bekvämligheter Fastighet Plats Mest användbara Mikael Hulterström4/5för 9 minuter sedan på  Google Trevligt hotell med bra service och fantastisk utsikt. Nära till stranden, dock bodde vi längst upp i backen i vårat familjerum och när det var riktigt varmt var det tungt att gå uppför backen. Servicen var mycket bra då man fick skjuts i hotellets minibuss fram och tillbaka till Parga stad då det är ca 3,5 km. Bra frukost med det man kan önska sig när man är i Grekland och gratis solbäddar med parasoll som annars kostade 15 euro per det ingick när man bodde här. En lugn strand men som hade det man behövde. Hotellet har en pool, tyvärr var den sönder när vi kom och blev rengjord och lagad lagom till våra sista dag på resmålet. Jag rekommenderar varmt detta remål då vi var mer än nöjda.

 
2022-07-05

av annsH74KP Tampa, Florida

Paradis

Vilket paradis!! Måste upplevas, mysigt litet och med en service i världsklass! Utsikten från Hotellrummet är helt magiskt, stora rum som är nyrenoverade. En promenad ned för backen ligger sedan en liten butik, restauranger och en strand som inte har något att klaga på! Solstolar och parasoll ingår för alla gäster på hotellet, vi valde halvpension och va mycket nöjda med maten

 
2019-07-06

av jonasn556 Krokom, Sverige

Lunch på tavernan

Överraskande god mat för att va ett beachhak, vi blev alla nöjda och glada. Vi åt gyros, pasta och chicken nuggets sistnämnda kändes hemmagjorda och inget sån tjafs som hemma på hamburgerställena. Enjoy!

 
2022-08-02

av 340antoniosr

The best hotel

having been to both the camping side and the hotel, they are critical. The staff was impeccable, our room was spotless. the accommodation also includes a supermarket with amazing prices and amazing and professional staff (Tasos) the restaurant offers an amazing view and quality. toilet and shower all read with the most beautiful marble, the best accommodation I have ever been to and I will definitely prefer it again. I say so

 
2021-07-10

av PhilipY1 Antwerpen, Belgien

Simply stunning

Outstanding, immaculate, friendly, great camper spot. Good choice of drinking and eating. Toilet blocks had a full time cleaner!! Well done. I arrived at midnight and everything was ready. Also cheap. Sea and beach stunning. Thanks a lot