Kundomdömen om Lichnos Bay Dream Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Riktigt bra AC på rummet. Lugnet och den otroligt vackra utsikten.
-
Många höjdmeter att promenera. Svårt att åtgärda. Rullband? 🤩. Den riktiga katastrofen var polen. Fy fasen så sunkigt.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


6 av 10

+
Strandnära läge.
-
Lång uppförsbacke till hotellets pool. Vi använde den därför inte alls. Borde framgå tydligare att det är mycket branta backar.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
Strandnära läge
-
Branta backar, lång väg till poolen.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Rent o fint bubbelbadkar på balkongen
-
Blev besviken på läget på poolen såg inte ut så på bilden

Bekräftad gäst: 2023-09-22


6 av 10

+
Man fick ofta skjuts till Parga av trevlig personal
-
Polbilden stämde inte med verkligheten. Den låg i en annan del av området. En dålig mörk väg upp till rummet som låg i en backe.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


6 av 10

+
Rummet och stranden med gratis solstolar för oss hotell gäster. Trevlig personal.
-
Tyvärr var poolen för långt bort för oss. Hotellet var utspridd p.g.a. en lång/ brant backe. Vi hade tur som hade ett rum längst ner i backen vid stranden och restaurangen. Men de rum som låg högre upp i backen, runt poolen hade de jobbigt. Detta måste med i beskrivningen tydligare. De var äldre som hade högt blodtryck och klarade inte av att promenera upp för den branta backen för att komma till sina rum. Som tur så hjälpe personalen på hotellet med att köra upp dem till sina rum efter det varit vid stranden eller i restaurangen. Centrum låg en bit bort och det var en väldigt lång backe för att komma till huvudgatan som sen ledde till centrum. Saknade att vi inte kunde promenera till centrum p.g.a. backen och bilar som körde för fort där. Men det var bra att de hade gratis transport från hotellet till centrum. Men det borde gå flera turer än 3gånger/ dag. För vi var många som ville åka in och hem. Så folk fick vänta.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


7 av 10

+
Närheten till havet, fantastiska solsängar på stranden och air condition på rummet. Ni har presenterat att det finns en pool på hotellet men den låg några hundra meter upp i en backe vilket gjorde mig oerhört besviken, stod ingenting om detta i beskrivningen. Hårda sängar.
-
Nyrenoverat rum som helt saknade krokar el liknande att hänga sina saker, på balkongen fanns inget att hänga badkläder och handdukar på. När man duschade i badrummet rann vattnet nästan ut i hallen. I övrigt var det fräscht.

Bekräftad gäst: 2023-07-10


7 av 10

+
Trevlig personal. Rent och fråscht.
-
Felaktig info om poolen som låg högt upp i en backe på ett annat hotell. Bilden visade något annat. Betalade 2000kr extra för en jacuzzi som inte fungerade. Varje dag sa dom att dem skulle laga den min inget hände inte ok.

Bekräftad gäst: 2023-07-10


8 av 10

+
Läget
-
Lite sparsamt med möbler. Dålig bäddsoffa.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


9 av 10

+
Utsikten Rummet
-
Allt var bra Enda negativa var backen upp till byggnaden där vi bodde

Bekräftad gäst: 2023-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

215 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
33
Bra
 
18
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2024-06-18

av sarahK4591XV Trollhättan, Sverige

Worst hotel ever

Sån besvikelse! Vet inte vart jag ska börja. När jag skulle checka in på hotellet så blev jag avsläppt halvvägs i backen och visad till mitt rum av en kille från hotellet. Det fanns ingen information på rummet om wifi, frukosttider etc. Personalen är extremt dåliga på engelska och tyvärr väldigt otrevliga. Alla röker dessutom överallt! Sjukt ofräscht. Dålig minimarket (man kan inte köpa frukt). Och vi ska inte tala om frukosten. Vilket skämt!!! Jag har några dagar kvar på hotellet men jag räknar ner dagarna tills jag får lämna detta sunkiga ställe. Nyrenoverade rum men duschen funkar inte. Det enda som är bra är att man har gratis solstolar men annars finns det inget bra med det här hotellet. Kommer aldrig åka tillbaka hit och kommer inte rekommendera någon att göra det heller. Bortkastad semester.

 
2023-09-24

av Per-Åke F Västerås, Sverige

Enjoy bidrar till en härlig ledighet med bra läge, fräscha rum och trevlig personal.

Bra och trevligt hotell nära havet. Ett perfekt ställe för några bra dagar vid havet. Rent och fräscht. Fantastisk utsikt mot havet. Vi bodde i den delen som låg nere vid stranden/havet vilket passade perfekt. Ok frukost med fantastiskt läge och utsikt. Bra start på dagen. Restaurangen är ok. Stort plus för fria solstolar på den fina stranden.

 
2023-06-06

av Maps05093084665 Bjurholm, Sverige

Magiska vyer, välsmakande mat, fantastisk personal

Helt fantastiskt hotell, rummet var stort och luftigt, balkong med en magisk utsikt utöver havet. Hade kunnat sitta där i evigheter och insupa de vackra vyerna. Fräscht och rent. AC på rummet. Hotellfrukosten erbjöd ett stort utbud av olika slags frukost rätter, allt färskt och nybakat, bland annat hade de typiska grekiska rätter blandat med annat. Verkligen super gott och resturangen ligger nere vid stranden med vacker utsikt över havet. Maten på restaurangen smakade helt otroligt. Det som gjorde hotellet lite extra var personalen i receptionen och restaurangen. De fick en att känna sig välkommen genom att vara så omtänksamma och trevliga, de häslade alltid med ett leende på läpparna. Många stjärnor till personalen ✨ Har aldrig träffat så många godhjärtad människor på en och samma arbetsplats ❤️

 
2022-07-09

av Mikael H Örebro, Sverige

Genuint, vacker strand och hög serviegrad, perfekt

Lichnos Bay Village Översikt Priser Recensioner Plats Foton Om Sammanfattning av recensioner på Google Skriv en recension Recensionerna verifieras inte 4,3 Mycket bra 207 recensioner Google verifierar inte recensioner från andra resewebbplatser. Besök webbplatsen för information om recensionspolicyer. Recensioner Andra pratar ofta om Alla Badrum Mat Natur Renlighet Bekvämligheter Fastighet Plats Mest användbara Mikael Hulterström4/5för 9 minuter sedan på  Google Trevligt hotell med bra service och fantastisk utsikt. Nära till stranden, dock bodde vi längst upp i backen i vårat familjerum och när det var riktigt varmt var det tungt att gå uppför backen. Servicen var mycket bra då man fick skjuts i hotellets minibuss fram och tillbaka till Parga stad då det är ca 3,5 km. Bra frukost med det man kan önska sig när man är i Grekland och gratis solbäddar med parasoll som annars kostade 15 euro per det ingick när man bodde här. En lugn strand men som hade det man behövde. Hotellet har en pool, tyvärr var den sönder när vi kom och blev rengjord och lagad lagom till våra sista dag på resmålet. Jag rekommenderar varmt detta remål då vi var mer än nöjda.

 
2022-07-05

av annsH74KP Tampa, Florida

Paradis

Vilket paradis!! Måste upplevas, mysigt litet och med en service i världsklass! Utsikten från Hotellrummet är helt magiskt, stora rum som är nyrenoverade. En promenad ned för backen ligger sedan en liten butik, restauranger och en strand som inte har något att klaga på! Solstolar och parasoll ingår för alla gäster på hotellet, vi valde halvpension och va mycket nöjda med maten