Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-5 personer varav 3 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten och poolområdet. Lugnet och att det inte var krig om solstolar.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2975 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Astir Odysseus är ett lyxigt hotell med modern och elegant arkitektur, samt en egen strand med solstolar. På hotellet finns flera poolområden med totalt sex pooler, varav två separata barnpooler. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Intill poolområdet finns en pool-/snackbar där du kan beställa något lätt.

På Astir Odysseus finns tre restauranger. Bufférestaurangen Achilles har ett stort och varierat utbud av grekiska och internationella rätter. På à la carte-restaurangen Argo serveras traditionell grekisk mat med en härlig havsutsikt, bordsreservation krävs. Vårdad klädsel, långbyxor för män, vid middagarna. På hotellet finns även tre barer, Sirens Lobby Bar, Dawn Poolbar och Theather Bar.

Underhållning några kvällar i veckan. Gym. Här finns även ett stort utbud av sportaktiviteter som exempelvis tennis och bordtennis, mot avgift. Klättervägg. För barn finns en lekplats. Vid hotellets spa kan du unna dig olika behandlingar som massage, jacuzzi, bastu och hamam mot avgift. Här finns även en inomhuspool, där åldersgränsen för att bada är 16 år.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Begränsad lokaltrafik utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten och middagen serveras i bufférestaurangen Achillles, kl. 07.30-10.30 respektive kl. 18.30-21.30

Mot tillägg:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Kontinental frukost , kl. 05.00-07.30, mot reservation
 • Frukostbuffé i restaurangen Achilles, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental frukost, kl. 10.30-11.30
 • Smörgåsar i poolbaren Dawn, kl. 10.00-24.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Achilles, kl. 12.30-14.30
 • Grillbuffé och pizza på restaurangen Argo, kl. 13.00-15.30
 • Eftermiddagsfika med kakbuffé och snacks i poolbaren Argo, kl. 16.30-17.30
 • Middagsbuffé i restaurangen Achilles, kl. 18.30-21.30
 • En middag per en vistelse på minst 7 nätter på à la carte-restaurang Argo , kl. 19.00-23.00. Bordsreservation minst tre dagar innan.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00.
 • Vatten, läsk och öl från minibaren i rummet, fylls på dagligen.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till avresan från hotellet på avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – ett stilrent och läckert hotell för alla över 16 år som vill ha en semester utan måsten. Skaparens vison har varit att en naturlig lätthet, ett avslappnat lugn, ska genomsyra allt på hotellet. Så häng med och upptäck ett helt annat hotell!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos är ett trevligt All Inclusive-hotell i lugna omgivningar i Tigaki på Kos. På bekvämt promenadavstånd hittar du centrum av Tigaki och även den fina sandstranden.