Astir Odysseus

 • Exklusivt
 • Stort poolområde och egen strand
 • Köp till All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-5 personer varav 3 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten och den fantastiska personalen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2808 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Astir Odysseus är ett lyxigt hotell med modern och elegant arkitektur, samt en egen strand med solstolar. På hotellet finns flera poolområden med totalt sex pooler, varav två separata barnpooler. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Intill poolområdet finns en pool-/snackbar där du kan beställa något lätt.

På Astir Odysseus finns tre restauranger. Bufférestaurangen Achilles har ett stort och varierat utbud av grekiska och internationella rätter. På tavernan Argo serveras traditionell grekisk mat med en härlig havsutsikt (bordsreservation krävs). På à la carte-restaurangen serveras mat med inspiration från köken runt Medelhavet. Vårdad klädsel, långbyxor för män, vid middagarna. På hotellet finns även två barer, Sirens Main Bar och Down Beach Bar.

Underhållning några kvällar i veckan. Gym. Här finns även ett stort utbud av sportaktiviteter som exempelvis tennis och pingis (mot avgift). Klättervägg. För barn finns en lekplats. Vid hotellets spa kan du unna dig olika behandlingar som massage, jacuzzi, bastu och hamam mot avgift. Här finns även en inomhuspool, där åldersgränsen för att bada är 16 år.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Begränsad lokaltrafik utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Mot tillägg:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Kontinental frukost , kl. 05.00-07.30, förbeställs senast dagen innan
 • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental frukost, kl. 10.30-11.30
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
 • Grillbuffé på Argo Taverna, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30
 • Middag på restaurang Argo , kl. 19.00-23.00. En gång per vecka
 • Snacks, kl. 16.30-17.45
 • Eftermiddagsfika i lobby- och strandbaren, kl. 16.30-17.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-24.00. Vissa alkoholhaltiga drycker är mot avgift
 • Vatten, läsk och öl från minibaren i rummet, fylls på dagligen.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds både gym och tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos finns vattenrutschkanor för barn så det här kan vara alla vattenälskande familjers nästa destination. I de rymliga dubbelrummen kan man bo upp till 3 personer och All Inclusive ingår i priset. Och till sandstranden kan du promenera på några minuter.