Irina Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 69 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Irina Beach i Tigaki på Kos bjuder på vackra utsikter över havet. Vid poolområdet finns en en pool, en separat barnpool och en poolbar som serverar förfriskningar. Stranden ligger bara ett stenkast bort och här erbjuds parasoller utan kostnad. Det grunda vattnet är perfekt för barnfamiljer.

Hotellet har en liten frukostservering och behöver du handla något finns det en liten mataffär på hotellområdet som har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll. Som underhållning finns gratis bordtennis och biljard mot avgift, samt en lekplats för barn. Receptionen har öppet för morgon till sen kväll.

Tigakis centrum ligger ca 2 kilometer bort och här finns ett trevligt litet utbud av restauranger, tavernor och barer. Vill du upptäcka härliga Kos stad går det lokalbussar dit från Tigaki.

Måltider

  • Dubbelrum: frukost
  • Lägenheter: inga. Frukost mot tillägg.