Pelopas

apollo mondo local

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenhet för för 1-3 personer. Enrumslägenhet i nedsänkt markplan för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och skönt, lagom stort. Låg nära till allt. Vi hade terrass mot poolen vilket var toppen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 79 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 230 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pelopas andas lokalt, här möts du av grekisk inredning, konstverk med inspiration från grekisk mytologi och antika klenoder som gått i arv inom familjen Sakelaris. Missa inte de fantastiska möblerna och bruksföremålen de generöst delar med sig av och visar upp i lobbyn och frukostmatsalen. Hotellet är verkligen ett lyckat exempel på hur mixen av nytt och gammalt kan skapa harmoniska miljöer, och addera sen det personliga bemötandet och servicen så har du din nästa semesterdestination.

Härliga dopp
Vid poolområdet finns en pool och en separat barnpool, samt solstolar och parasoller. Lockar salta dopp i havet ligger sandstranden bara ett stenkast bort.

Ät gott
På hotellet finns en restaurang som har en mysig uteservering där du kan slå dig ner, beställa in något som frestar från menyn och njuta av stunden.

Aktivera dig
Hyr gärna en cykel. Kos är en cykelvänlig ö och är du lite äventyrlig kan du ta dig den dryga milen till Kos stad.

Om hotellet
Wifi ingår i allmänna utrymmen. Vill du låna en torkställning till balkongen – fråga i receptionen. Incheckning på hotellet kan tidigast ske kl. 16.00 och utcheckning är senast kl. 10.00.

Upptäck omgivningen
Pelopas ligger precis i centrum och strax utanför dörren väntar Tigakis utbud av restauranger, tavernor och barer. Vill du se mer av Kos är det lätt och enkelt att ta sig runt med såväl cykel som taxi och lokalbuss. Vackra och livliga Kos stad ligger ca 12 kilometer bort och här finns det gott om restauranger, nöjen och antika sevärdheter.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Kostnadsfritt wifi 

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – ett stilrent och läckert hotell för alla över 16 år som vill ha en semester utan måsten. Skaparens vison har varit att en naturlig lätthet, ett avslappnat lugn, ska genomsyra allt på hotellet. Så häng med och upptäck ett helt annat hotell!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos är ett trevligt All Inclusive-hotell i lugna omgivningar i Tigaki på Kos. På bekvämt promenadavstånd hittar du centrum av Tigaki och även den fina sandstranden.