Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att kunna välja lägenhet istället för rum var toppen. Närheten till stranden, restauranger, affärer och bussar. Lugnt och tyst på hotellet och svalt - behövde inte använda AC.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-08


10 av 10

+
Personalens hjälpsamhet
-
Att hissen blir lagad. Beror förmodligen på svårigheten att få dit en reparatör, så det drar inte ner betyget.

Bekräftad gäst: 2021-10-01


10 av 10

+
Fint, trivsamt och fräscht. Vi hade en trivsam och bekväm 2-rumslägenhet med havsutsikt. Luftkonditioneringen var bra och det fanns 2 st så vi kunde stänga av den i sovrummet på natten. Poolen var fin och det fanns poolbar och gott om stolar och parasoll vid poolområdet. Trevlig och hjälpsam personal. Wi-fi fungerade helt ok. Nära till fin strand. Matbutik precis intill.
-
Wi-fi fungerade bra när man var uppkopplad men varje gång en tlf/dator gick ner i vila förlorades uppkopplingen och då behövde man skriva in inloggningsuppgifterna varje gång. Lite lyhört var det ut mot korridoren men det var inte så mycket ljud därifrån så det störde inte mycket. Eftersom fönstret vette mot gatan var det en hel del ljud därifrån. Soptömning kl.03.30 var inte så fördelaktigt men kanske inte något som hotelllet kan påverka precis.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


9 av 10

+
Fräscht och jättetrevlig personal
-
Tycker allt va toppen

Bekräftad gäst: 2021-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-24


8 av 10

+
Låg nära strand de var rent o fräscht trevlig personal
-
Mer urval på frukost

Bekräftad gäst: 2021-09-24


8 av 10

+
Personalen i köket till frukosten var en klass för sig. Övrig personal var mycket bra. Nedsänkt lägenhet var superbra, vi gick rakt ut i poolen.
-
Där är inte mycket att förbättra, ett ganska litet mysigt hotell så det är bra.

Bekräftad gäst: 2021-08-13


8 av 10

+
-
Frukost utval

Bekräftad gäst: 2021-08-06


8 av 10

+
Balkongen
-
Egentligen ingenting Vi åt aldrig på hotellet så fråga 6 är svår att besvara

Bekräftad gäst: 2021-08-06


10 av 10

+
Rent och fräscht Lagom stort Vänlig o serviceminded personal
-

Bekräftad gäst: 2021-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
21
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-09-29

av kwsvensson

Fräscht och trevligt mindre hotell

Vi bodde en vecka i en nyrenoverad stor enrumslägenhet (med litet pentry) inredd i ljusa jordfärger. Vår balkong vette mot gatan så trafiken hördes en del, men utsikten mot havet och Turkiet samt mot bergen uppvägde. Familjär och trevlig personal som trots lågsäsongen gjorde sitt bästa för oss. Helt ok frukostbuffet och prisvärd snacksmeny i restaurangen. Samma meny erbjöds även i baren vid det mycket trevliga poolområdet. Mycket nära till restauranger, turistbutiker och en fin, lång sandstrand. Kos stad nås enkelt, ca 20 min med lokalbuss för drygt 2 Euro.

 
2021-11-26

av X5104HCnancym Nieuw-Lekkerland, Nederländerna

Pelopas 2.0

We stayed again at the renewed Pelopas for and it was an amazing experience. Nice and very clean rooms and pool area. The guys in the bar and kitchen are so nice and polite, everybody is helpful with everything. A plus this year the restaurant in the hotel. Some dishes have to be ordered the day before, but in all, the food is nice too. Cocktails, and other drinks is amazing. Thanks Conny, Elena, Aki, Costa, Angela, Maria, Nikos and the cleaning staff. Of course mr, Aris and Christina , Maria we loved it , and definitely we are coming back .

 
2021-08-11

av Dorthe F Köpenhamn, Danmark

Renovated and nice staff

It a newly renovated hotel with big rooms and a well equipped kitchen. The staff is friendly and very helpful. One thing…avoid room 201! It’s next to the reception and you can hear everything there. The kitchen in The morning, all conversations during the day and all alarms during the night…but if you only need a few hours of sleep then room 201 fits you just fine

 
2021-08-08

av Saraaht1021

Amazing hotel, nice staff

We stayed at Pelopas for a week, and it was an amazing experience. Nice og clean rooms and pool area. The lady in the pool bar is so nice and polite, she was so helpful with everything. Same with the rest of the staff. Some dishes have to be ordered the day before, but in all, the food is nice too. Cocktails, and other drinks is amazing.

 
2021-08-06

av Camper28357023979 Danmark

Review of Pelopas Hotel on Kos in Greece.

Hi. I’ve just been on vacation in Greece with my family. This hotel is great. But there are some things that i’d like to comment on. The wifi in the entire hotel is not working. Data only works in some few places. I, personally, like the breakfast and it’s lovely. Though, it could be better with more on the table. Like different and multiple options. The bread is a bit dry but if you toast it, it taste amazing. The marmalade is so good. The grapes are heavenly good. There is only coffee, juice, milk and water to pick between. There could for example be warm and/or cold chocolate, apple juice, and so on. There were some treats the last days we were there and it was very delicious. And one last thing about the breakfast; Angela that leads the breakfast and helps you with the tools if you are having issues with them. She is so lovely and she gave me compliments that really warmed my heart. Some would say she is very on you but i adored her. I was sad about leaving her. I really appreciate her help and the compliments she gave me. Thank you, Angela. I hope you somehow see this. The pool is great and cools you down immediately. It’s the perfect temperature. The bar is awesome to have right at the pool and there’s lots of places where you can lie and sit. It’s a beautiful room you get too. Plenty of space and the shower is really nice. My name is Victoria and i’m 15 years old. I’ve never done such thing like this, but i decided to because of how nice this hotel was in overall. I’m definitely going to miss Tigaki. I didn’t want to leave at all. If i ever get the chance again, i will come back. Thank you for having us and for your kindness.