Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan med markbalkong och poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan med markbalkong och poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.