Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Inget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 359 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 950 m
Till centrum: 950 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ilios K. Village Resort i Tigaki har två poolområden med två pooler var, varav en är en separat barnpool samt en jacuzzi. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot en deposition. Till fina Tigaki Beach, knappt en kilometer bort, har hotellet under vardagar buss som kör flera gånger per dag. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Bufférestaurangen serverar en enklare buffé som ingår i All Inclusive. Delar av utbudet av frukt och grönsaker på bufféerna kommer från hotellets egna odlingar. Mer lokalproducerat kan det inte bli! Utöver det finns en poolbar och en bar i hotellets lobby.

Kostnadsfritt enklare utomhusgym. Mot avgift finns aktiviteter som tennis och biljard. Lekplats.

Wifi på hela hotellet ingår. Minimarket/souvenirshop. Hotellet är lugnt beläget, en knapp kilometer från centrum och strand i Tigaki och ca en mil från Kos stad.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen på taket, kl. 07.30-09.45
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00
  • Glass i poolbaren, kl. 15.00-17.00
  • Eftermiddagsfika i poolbaren kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl och vin i någon av hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband, All Inclusive gäller från incheckning till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – ett stilrent och läckert hotell för alla över 16 år som vill ha en semester utan måsten. Skaparens vison har varit att en naturlig lätthet, ett avslappnat lugn, ska genomsyra allt på hotellet. Så häng med och upptäck ett helt annat hotell!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos är ett trevligt All Inclusive-hotell i lugna omgivningar i Tigaki på Kos. På bekvämt promenadavstånd hittar du centrum av Tigaki och även den fina sandstranden.