Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Familjerum för 2-3 personer. Familjerum superior för 2-5 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten, personalen och området
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 338 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 950 m
Till centrum: 950 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ilios K. Village Resort i Tigaki har två poolområden med två pooler var, varav en är en separat barnpool samt en jacuzzi. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot en deposition. Till fina Tigaki Beach, knappt en kilometer bort, har hotellet under vardagar buss som kör flera gånger per dag. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Bufférestaurangen serverar de måltider som ingår i All Inclusive. Delar av utbudet av frukt och grönsaker på bufféerna kommer från hotellets egna odlingar. Mer lokalproducerat kan det inte bli! Utöver det finns en takbar/restaurang (ingår inte i All Inclusive) som serverar pizza och enklare rätter från en à la carte-meny på kvällarna. Utöver det finns en poolbar och en bar i hotellets lobby.

Kostnadsfritt gym. Utomhusgym med åldersgräns 14 år. Flera fitnessklasser i veckan. Mot avgift finns aktiviteter som tennis och biljard. Lekplats.

Wifi på hela hotellet ingår. Minimarket/souvenirshop. Hotellet är lugnt beläget, en knapp kilometer från centrum och strand i Tigaki och ca en mil från Kos stad.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-09.45
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00
  • Glass i lobbybaren, kl. 15.00-17.00
  • Eftermiddagsfika i lobbybaren kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband, All Inclusive gäller från incheckning till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds både gym och tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos finns vattenrutschkanor för barn så det här kan vara alla vattenälskande familjers nästa destination. I de rymliga dubbelrummen kan man bo upp till 3 personer och All Inclusive ingår i priset. Och till sandstranden kan du promenera på några minuter.