Kundomdömen om Ilios K. Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 115 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Vänlig familjär personal. God välsmakande mat.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
Super sköna sängar
-
Varje gång man duschade hade vi jättemycket vatten som rann ut i övriga badrummet och halkrisken var mycket stor

Bekräftad gäst: 2024-05-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


6 av 10

+
Poolområdet
-
Allinclusive stämmer inte överens, var en Light variation

Bekräftad gäst: 2023-09-29


6 av 10

+
Bra service med badbussen. Stort poolområde med många olika sol möjligheter.
-
Saknades tvål på både rummet och allmänna toalett. Bättre möjligheter till mat i poolbaren. Snacks time i all inclucive va kakor så de va inte bra så man va jätte hungrig till middagen. Alldeles för hög musik i restaurangen. De va kaos när alla skulle ta mat och folk knödde och gick före å barnen stod och sölade å höll med drickan som man fick ta själv ur tapparna. Fanns ingen brandvarnare/rökdetektor på rummet!

Bekräftad gäst: 2023-09-08


6 av 10

+
Poolområdet
-
Bättre mat och dryck

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
Nära till allt och att det gick grattis buss till havet och stranden samt affärens öppettider och att det var så rent och fräscht.
-
Hotellet levde upp till mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

349 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
108
Bra
 
76
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2016-07-11

av Micke T Sverige

Underbart hotell!

Mycket prisvärt hotell med trevlig personal, två stora pooler, härligt poolområde med lekplats, gräsmattor, mycket gott om solstolar, jacuzzi mm. Vi hade All-Inclusive och även om det inte fanns ett överflöd av olika maträtter så var det som serverades fantastiskt gott. Alltid gott om grönsaker och andra maträtter för vegetarianer. Det enda som saknades enligt barnen var glass, åtminstone till efterrätt. A/C kostar extra och wifi finns endast i det allmänna utrymmet, men samtidigt är hotellet väldigt billigt i sig så det känns helt ok. Ett stort extra plus för hotellets miljötänk, med återvinningsbara plastglas vid poolen, batteriinsamling, energilampor etc. Det absolut bästa hotellet i den klassen vi bott på i Grekland, skulle absolut bo här igen.

 
2023-08-20

av Stefan M

Traumurlaub im Ilios!

Wir waren eine Woche im Ilios und absolut glücklich und zufrieden dort! Das Personal ist unfassbar lieb und kümmert sich hervorragend um die gesamte Hotelanlage. Dimitra am Empfang hat uns ab dem ersten "Kalimera!" Unseren Aufenthalt versüßt und war in jeder Angelegenheit einfach nur herzlich und lieb zu uns. Die Insel ist extrem Sehenswert und die Ausflüge über Tigaki-Express einfach Traumhaft. Wir freuen uns jetzt schon auf unseren nächsten Besuch im Ilios und auf ein Wiedersehen mit all diesen liebevollen Menschen auf Kos!

 
2023-08-19

av bobvogage

Très bonnes vacances

Nous sommes partis dans cet hôtel car nous avons sélectionnés un endroit à petit budget. On s'attendait donc à ce que tout ne soit pas parfait. Pourtant a notre arrivée, que des bonnes surprises. L'hôtel est joli et agréable. Nous avons eu un chambre très spacieuse ( qui peut normalement héberger 4 personnes) avec balcon . Propre et ménage fait régulièrement. Il y a deux belles piscines et avec toujours assez de place. La vue sur les montagnes en face de la piscine principale est très jolie. Il y avait peu de français lors de notre passage et il vous faut connaître quelques mots d'anglais car personne ne parle français. Le personnel est vraiment très sympathique. Le all inclusive est plutôt très soft mais acceptable. Bar de la piscine ouvert a partir de 10h jusqu'à 18h ensuite c'est le bar de la terrasse a l'avant qui fait le relai avec boissons soft, bière, vin , et un cocktail par jour. L'endroit est calme et sans animation donc plutôt pour un séjour tranquille. Le petit déjeuner se fait sur une belle terrasse en hauteur et il y a tout ce qu'il faut. Pour manger j'ai trouvé que c'était suffisamment varié pour toujours trouver quelque chose a son goût et c'était bon. La ville est a 5 minutes de marche ( commerces, bar, restaurants) et la page à 10 à 15 minutes. L'hôtel propose une navette pour pouvoir s'y rendre sans marcher. Il y a des visites à faire aux alentours et surtout la ville de zia à ne pas manquer. Bilan : J ai donné 5 étoiles. J'aurais pu mettre 4 en étant plus critique. Mais il faut savoir ce qu'on paye et faire un avis en fonction. Par rapport au budget que j'ai souhaité mettre cette année je trouve cet hôtel très bien et nous y avons passé de très bonnes vacances.

 
2024-06-09

av Conor C

The best manager

The manager was so kind and helpful, we had the best time! My girlfriend and I booked this hotel through TUI, initially there was an issue with the room, we booked a deluxe room but were given a family room because of a mix up in the contract between the hotel and TUI. The manager was very understanding and helpful though and we got the room we wanted. Every time we had a question the manager was so kind, it was a joy talking to her. It was an absolute joy staying here, with great tours and excursions to do and the beach just a short bus ride/20 minute walk away. Would definitely recommend.

 
2023-10-20

av Ady K Derby, Storbritannien

Perfect Stay

Stayed at The Ilios K Resort 3rd-10th October, having read the reviews of previous guests we were a bit apprehensive as to what we would find. What we found was a very clean hotel with excellent food throughout our stay, all the staff were very professional and hard working. It was a bit on the quiet side regarding the number of guests due to being later on in the season so no real queues for drinks by the pool or at the bar in the evening. The lack of evening entertainment didn’t affect us at all. The room (416) was excellent, overlooking the main pool area, the whole place is very well laid out. There is a bus stop right outside the hotel, the bus goes to Kos town and if you cross over the road it goes to Mamari. Will be booking another stay here for next year.