Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
Maten och poolområdet. Lugnet och att det inte var krig om solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


10 av 10

+
Allt fanns nära, mycket fint område, poolerna o nära till havet.
-
Saknade krokar på rummet o o badrummet samt att det tog flera samtal till receptionen att få de att förstå att ac på rummet var trasig.

Bekräftad gäst: 2023-06-16


10 av 10

+
Maten och den fantastiska personalen.
-
Omständig och krånglig incheckning som samtliga individerna sällskapet fick göra. Trots att vi fick hjälp så tog det lång tid.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2973 omdömen
Utmärkt
 
2150
Väldigt bra
 
603
Bra
 
160
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2023-05-27

av Jeanette J

Perfekt för vegetarianer!

Hotellet var rent och fräscht. Mycket personal överallt som var serviceminded och trevliga. Maten i restaurangerna var helt otrolig! Om du är vegetarian så är bufféerna fantastiska och det finns massor att välja på. Helt klart topp 3 av alla hotell jag nånsin bott på!👍

 
2019-07-14

av beth99_li Linköping, Sverige

Lugnt och avkopplande, nära till Kos stad

Vi reste med TUI och valde all inclusive samt rum med havsutsikt. Hotellet är mycket stort och ligger en bit från Tigaki. Det finns inte så mycket mer i området runt hotellet. Det går stadsbuss till Kos med tidtabell. Den kostar 2€. Taxi från Kos till hotellet kostade 12€. Hotellet erbjuder bla klättervägg, tennis och massage/SPA. Det finns flera pooler i området. Den vid havet är lång och inbjuder till simning. Vi fick ett rum med utgång direkt till poolområdet vid havet vilket var toppen. Det är ingen hets att reservera plats på morgonen. Det finns solstolar både vid poolen och på stranden . Det finns tre restauranger, varav Ithaki kostar extra. I all incl ingick en middag på Argo. Boka det! Den ligger nere vid stranden. Där kan man njuta av solnedgång och mat. Luncher serveras i Argo och Achilles. Det är ett brett utbud av olika rätter. Det är inte så stor variation mellan dagarna men utbudet gör att det är tillräckligt. Det finns två barer, varav Dawn ligger vid strandområdet. Man kan antingen hämta dryck själv eller beställa med en app. Då kommer personalen ut med beställningen. På eftermiddagen serveras även lättare tilltugg. Här skulle vi velat ha haft lite frukt t ex melon. Alla kvällar utom en är det show på en utomhusscen. Personalen är mycket duktiga dansare, men nästan all sång är play back. Vi besökte Kos stad en kväll. Ganska mysigt i ”gamla stan”. Det finns även flera torg och ett stort utbud av restauranger. Nattklubbarna öppnar sent. Vi åt på Zorbas, som ligger lite avskilt med några andra restauranger vid ett torg. Gott och prisvärt. Vi gjorde en utflykt till Zia. Den arrangerades av TUI och skedde per buss. Det finns en del små butiker och restauranger, men det är för solnedgången man åker till Zia. Vi åt på Oromedon som har en uteterass där man äter gott i väntan på solnedgången.

 
2017-09-03

av MrRude Segeltorp, Sverige

Barnvänligt all inclusive

Vi var där som ett par och tycker över lag att vistelsen var mycket bra. Vi anlände ganska sent så att restaurangen hade stängt men de hade ställt in smörgåsar, frukt, öl och vin mm på rummet. Det är fräscht och känns väl underhållet. Rummen är fina men ganska avskalade i lite skandinavisk stil. Vi hade havsutsikt vilket var värt att betala för. Anläggningen är stor och känns lite utslängd mitt i ingenting. Dock så är det bara några km till Kos stad vilket är värt ett besök. Det är som sagt en stor anläggning och det är ganska långt att gå mellan t.ex. restaurangen och stranden. Maten är bra men det hade varit trevligt med några fler restauranger att välja på. Det fanns en väldigt fin betalrestaurang men den var hela tiden tom. Strandrestaurangen där vi oftast åt lunch är riktigt bra. Inte bara korv etc utan riktigt bra grillmat, sallder, pasta etc. Personalen är överlag väldigt trevliga, speciellt de vid strandbaren och de flesta talar en helt OK engelska. En annan bra sak i baren var att om man vill ha någon mer exklusiv spritsort som inte ingår så får man den till rabatterat pris om man har betalat för all inclusive. Det har jag aldrig sett någon annanstans. Kvällsunderhållningen var vi bara och såg en gång, den var riktigt dålig. Poolerna var uppvärmda och fina. Ett minus var att barnpoolen ligger väldigt nära baren. Åker man utan barn så kanske man inte vill ha ungar så nära när man sitter där. Stranden är ganska stenig så badskor rekommenderas. Vill man vara femstjärnig anläggning så borde man kanske köra dit några ton med sand.

 
2016-10-12

av johanisaksson Gävle, Sverige

Bra boende, skaplig service

Rummen vara fina och fullt tillräckligt rymliga, kanske lite för avskalade men inget att anmärka på annars. Rent och snyggt överallt, mysigt hotellområde och bra om än lite stenig strand. Vi bodde med halvpension, frukost och middag inkluderad. Buffen var ganska bra, men en buffe är ju en buffe. Kändes som att de flesta gästerna var där med allinclusive, så det tog lite tid med hanteringen av oss som inte hade allinclusive. Servicen var beroende på vem som hade ens bord, överlag var tjejerna som serverade trevligare än killarna. Minus för att vi oftast fick drickan efter vi ätit klart maten. Som glutenintolerant var jag nöjd med att buffen var märkt, men de hade nog tagit i lite väl mycket. Riset, risotton, stekt kyckling mm som borde vara glutenfritt var märkt med gluten. Konferensrummet som vi hade var tråkigt men funktionellt. Överlag är jag helt klart nöjd med vistelsen.

 
2015-08-15

av yvonneberggren Linköping, Sverige

kos

Motsvarar inte ett fem stjärnigt hotell. Dålig städning av swim up pool. Ingen egen taxiservice. För liten mini market och dåligt utbud. Man måste äta mat på samma tider som all inclusivegäster. Dålig påfyllning av minibar. Väldigt dyrt på hotellet.