Tigaki Beach

 • All Inclusive-hotell
 • Nära till stranden
 • Gym och tennis ingår

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds både gym och tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 244 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tigaki Beach är ett vackert hotell där grönska smyckar hotellområdet. Vid poolområdet finns två pooler där en av dem har en jacuzzi, två separata barnpooler samt solstolar och parasoller utan kostnad. Ett stenkast bort ligger en härlig sandstrand där det finns solstolar och parasoller att hyra. Handdukservice finns mot avgift. Intill poolområdet finns en pool/snackbar som serverar enklare rätter och dryck under dagen.

Hotellets huvudrestaurang serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé, med möjlighet att sitta både inomhus och utomhus. Klädkoden är att män måste bära långbyxor. I baren kan du ta en drink innan middagen. En gång per vecka har hotellet grekisk afton.

Vill du träna erbjuds kostnadsfritt gym och aktiviteter som tennis och pingis. För barn finns underhållning och barnklubb på tyska i hotellets regi.

Wifi ingår på hela hotellet och i receptionen som är öppen dygnet runt erbjuds deponering mot avgift. Centrum i Tigaki ligger ca 250 meter bort och här finns några få restauranger och butiker.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07:00-09:45
 • Kontinental frukost i pool/snackbaren, kl. 10:00-11:30
 • Glass i pool/snackbaren, kl. 10:00-17:00
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12:30-14:00
 • Te, kaffe och kakor i pool/snackbaren, kl. 16:30-17:30
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18:30-21:00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar öl, vin och alkoholfria drinkar, kl. 10:00-23:00
 • Övrig alkohol som lokala drinkar och sprit, kl. 18:00-23:00.

Ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets All Inclusive-armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos finns vattenrutschkanor för barn så det här kan vara alla vattenälskande familjers nästa destination. I de rymliga dubbelrummen kan man bo upp till 3 personer och All Inclusive ingår i priset. Och till sandstranden kan du promenera på några minuter.