Far Out Village

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Det allra bästa med hotell Far Out Village på Ios är läget! Hotellet ligger precis vid Mylopotasstranden, och nästan det enda som ligger mellan stranden och hotellet är det härliga poolområdet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 207 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera mindre byggnader i en grönskade trädgård. Ner mot stranden ligger poolområdet som har en pool, en separat barnpool, gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot deposition. Pool-/snackbar som är lika attraktiv dagtid som vid solnedgången. På den närliggande stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

Restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Många vegetariska och veganska alternativ finns på menyn som består av rätter från det internationella köket, ofta tillredda av lokalproducerade råvaror. Vedugnsbakad pizza lockar också på Far Out Village.

Gratis wifi på hela hotellet. Möjlighet att spela tennis och basket på hotellet. Flera vattensporter erbjuds i området, mot avgift. Ca 4 kilometer till huvudorten på Ios, Chora.

Måltider

Enklare frukostbuffé ingår.

Alla hotell, Ios

Marcos Beach

På det lilla hotellet Marcos Beach kan du spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på Ios. Marcos Beach ligger mycket nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.

Far Out Hotel & Spa

En liten bit upp från stranden och någon kilometer från Chora ligger Far Out Hotel & Spa, ett bekvämt boende som har ett eget litet spa. Och utsikten! Utsikten från hotellet över bukten och Mylopotasstranden är slående. Välkomna till ett härligt hotell på Ios.