Far Out Hotel & Spa

En liten bit upp från stranden och drygt två kilometer från Chora ligger Far Out Hotel & Spa, ett bekvämt boende med eget litet spa. Och utsikten! Utsikten från hotellet över bukten och Mylopotas-stranden är slående. Välkomna till ett härligt hotell på Ios.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Jättetrevlig och serviceminded personal. Otroligt vacker utsikt (vi bodde högst upp). Rena och fräscha rum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 117 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 2,9 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Far Out Hotel & Spa, som är byggt i traditionell stil, vilar mot berget och bjuder på en magisk utsikt över Mylopotas-stranden och det kristallklara havet. På hotellet finns ett poolområde med en pool, gratis solstolar och parasoller samt en inbjudande poolbar som lockar med sitt breda urval av drycker.

Hotellet är idealiskt läge. Promenaden ner till stranden är inte längre än att du kan njuta av den och vill du ta bussen till den vackra byn Chora, för att uppleva dess vitkalkade slingrande gator kantade av butiker och restauranger och livliga nattklubbar, passerar den nära hotellet.

På hotellet finns också ett mindre spa som erbjuder en rad olika behandlingar, allt från massage till ansikts- och kroppsbehandlingar, allt mot avgift.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Ios

Marcos Beach

Spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på ön Ios. Marcos Beach ligger nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.

Far Out Village

Det allra bästa med hotell Far Out Village på Ios är läget! Hotellet ligger precis vid Mylopotas-stranden, och nästan det enda som ligger mellan stranden och hotellet är det härliga poolområdet.