Paris restips

Restips för Paris

Här hittar du våra bästa Paris-tips inför din resa. Låt dig inspireras av allt som finns att se och göra i Paris. Vi tipsar om några av Paris mest intressanta sevärdheter och aktiviteter.

Boka din resa till Paris

 

Göra i Paris

Vad du än bestämmer dig för att lägga tiden på under din resa till Paris finns det alltid mycket att göra och något nytt att se! Besök Louvren, spana in Triumfbågen eller ta mysiga promenader längs Seine.

Tips på saker att göra

Eiffeltornet i Paris

Eiffeltornet är en av världens mest kända byggnader och en ståtlig symbol för Paris med sin höjd på 324 meter över marken. Oavsett om du besöker Paris själv, med vänner, eller med ditt livs kärlek är Eiffeltornet ett måste.

Läs mer

Montmartre i Paris

I det 18e arrondissementet norr om centrala Paris ligger Montmartre. Här kommer du bort från stadens myller och kan istället spendera dagen med att strosa runt på de vingliga kullerstensgatorna och insupa luften från den bohemiska storhetstiden.

Läs mer

Upplevelser i Paris

I Paris kryllar det av härliga saker att uppleva! Se PSG live, fynda roliga prylar på loppmarknad eller åk på utflykt till mäktiga slottet Versailles. 

Hitta upplevelser i Paris

Restauranger i Paris

Paris är en riktig matstad med tusentals restauranger, både prisade och kända såväl som gömda pärlor. Här tipsar vi om några av våra personliga favoritrestauranger i Paris!

Läs mer

Disneyland Paris

Ta med hela familjen till Disneyland Resort Paris på ett riktigt äventyr och släpp lös fantasin på en plats där alla barnens (och de vuxnas) favoriter ur Walt Disneys fantastiska värld finns med!

Läs mer

Centre Pompidou

Ett nationalmuseum för fransk modern konst i centrala Paris kan vara spännande att besöka under din resa i Frankrike. Museet har funnits sedan 1977 och är uppkallat efter presidenten George Pompidou, som beslöt att museet skulle byggas.

Läs mer

Louvren och Notre Dame

Paris är en mycket promenadvänlig stad, och till fots får du se och uppleva så mycket mer. Det är en upplevelse i sig, men det finns även några sevärdheter du inte bör missa när du besöker staden. Katedralen Notre Dame och fantastiska museet Louvren är två av dem.

Läs mer

Varför resa till Paris?

Undrar du varför weekendresan ska bära av till just Paris? Vi ger dig de bästa anledningarna! Paris är en klassisk weekendstad som inte kommer lämna dig besviken.

Läs mer

Paris från en Citroën 2CV

Om du varit i Paris tidigare och tröttnat på både sniglar, skoskav och leendet från Mona Lisa kan jag varmt rekommendera en guidad tur i Frankrikes mest kända bil, The Citroën 2CV. 

Läs mer