Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Upplev beduinernas tusenåriga hemligheter i den arabiska öknen. Fyll din semester med oförglömliga dagar och stjärnklara nätter. På bekväma Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du mitt i öknen och kan upptäcka lugnet bland dynerna och den rika kulturen.


Rumstyper

Bungalow med privat pool för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1183 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,7 km
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan endast bokas som en kombinationsresa.

Hotellet är ett ökenhotell i beduinsk stil. Hotellet har service i toppklass och flera bekvämligheter. Du bor i en egen bungalow med en privat, temperaturreglerad pool. På hotellet finns även ett poolområde med stor pool swim-up bar, jacuzzi, cabanas och solstolar. För barnen finns egen sektion, med plats för lek och bus.

På Ritz-Carlton Al Wadi Desert finns flera restauranger. Kaheela serverar frukostbuffé och lunch från buffé eller à la carte-meny. På Paddock Cafe kan du köpa frukost och lunch samt bakverk, desserter och milkshakes. Moorish förför med smårätter och Moon Bar lockar med mat och dryck under bar himmel. Restaurang Farmhouse serverar lokal mat från närliggande gårdar.

Barnklubb i hotellets egen regi för barn fyra år ch äldre, utan kostnad. Fokus ligger på att introducera barnen till naturen och kulturen i Ras Al Khaimah. Cyklar finns att låna. Häst- och kamelridning på alla nivåer mot avgift. Bågskytte, fat bike-uthyrning och guidade ökenturer mot avgift.

Kostnadsfritt gym. Yogastudio. Spa med olika behandlingar mot avgift.

Åldersgräns
Hotellet har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension ingår i perioderna 1/10 - 22/12 samt 11/1 - 30/4
  • Frukostbuffé ingår i perioden 23/12 - 10/1
  • Nyårsmiddag

Alla hotell, Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Välkommen till Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort – ett hotell med en privat strand och strålande vyer över Persiska viken. Utöver det oslagbara läget är hotellet prisat för servicen och de många poolerna.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Välkommen till Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – ett av våra Apollo Mondo Family hotell. Hotellet ligger precis vid en privat sandstrand och hotellområdet stoltserar med flera pooler för både vuxna och barn. Ta del av instruktörsledda träningspass, restauranger från världens alla hörn och självklart barnens favorit – Club Polly & Mino. För en extra bekväm semester kan du köpa till All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island - vinter 23/24 & sommar 2024

På Marjan Islands östra kust sträcker härliga Hampton by Hilton Marjan Island ut sig längs en privat strand och med en infinitypool vänd mot det glittrande havet. Varmt välkomna till detta strandnära familjehotell i Ras Al Khaimah!

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger direkt vid den vita och paradislika stranden i Ras al Khaimah. Här väntar lata dagar vid poolen och i barnpoolen eller på stranden. Välj till All Inclusive för en bekväm semester.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island är ett nytt och fräscht hotell på halvön Al Marjan och det passar både familjer och par. Här väntar en fin privat strand, tre pooler, ett spa och väljer du till All Inclusive kan du njuta av sköna och avkopplande dagar i spännande Förenade Arab Emiraten.

Hampton by Hilton Marjan Island - vinter 24/25

På Marjan Islands östra kust sträcker härliga Hampton by Hilton Marjan Island ut sig längs en privat strand och med en infinitypool vänd mot det glittrande havet. Varmt välkomna till detta strandnära, avslappnade hotell i Ras Al Khaimah!