Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-24


8 av 10

+
Servicen, personalen.
-
Renovering av poolområdet, trappor. Slitna. Dyrt på restaurangerna. Vi hade inte all inclusing. Fick ta oss med taxi till centrum o där hittade vi inte många bra restauranger.

Bekräftad gäst: 2023-03-29


10 av 10

+
Den vänliga och glada personalen.Hotellets läge,stranden,maten.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-13


10 av 10

+
Personlen
-

Bekräftad gäst: 2023-02-27


10 av 10

+
M.trevlig personal poolomr.och restaurangerna som dock var väldigt dyra. 300kr för en pizza. Frukosten på hotellet var av högsta klass.
-
Maten på rest.kunde vara ngt lägre

Bekräftad gäst: 2023-02-22


10 av 10

+
Jag hade en underbar tid. Personalen i receptionen och restauranger kom alla ihåg mig vid mitt förnamn och kom ihåg mina ät- och dricksinställningar. Hotellet har en elektrisk taxiservice inne på hotellets område. Poolen hålls vid 29°C, även när det regnade var det underbart i poolen. All Hilton personal var mycket hjälpsamma och fick gästerna att känna sig som kungligheter.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-18


8 av 10

+
Servicen. Stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-01-11


10 av 10

+
Allt var topp klass!
-

Bekräftad gäst: 2022-11-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

9148 omdömen
Utmärkt
 
5654
Väldigt bra
 
2198
Bra
 
783
Mindre bra
 
302
Underkänt
 
261

5 senaste omdömen

2023-11-10

av Liburn S

Fantastiskt plats med superbra service

Perfekt bemötande, perfekt läge, perfekt mat! Servicen var helt fantastiskt. Säkerhet o internet var helt enastående och fungerade väldigt väl. De olika restaurangerna gav möjlighet till alternativ mat till ett mycket förmånligt pris. Superbra!

 
2023-04-17

av Jonna H

Personal och vistelse

Väldigt mysig resort. Med fina rum och väldigt bra service.. Men det var vissa som stod ut.. Heena jobbade i restaurangen och man nästan längtade dit på kvällarna. Maten var väldigt varierande och det fanns alltid något i tycke.. städet gjorde ett fantastiskt jobb med rummen, man såg hur dom verkligen ansträngde sig. Jättetrevlig vistelse.

 
2023-03-20

av KickiAse Stockholm, Sverige

Håll er borta från detta hotell.

Ett hotell som borde tappa några stjärnor. Rummen är ok och även sängarna, även om de är lite hårda. Badrummet har pumpar med duschtvål, shampo och balsam, en st hårdtvål till handfatet och den byttes inte ut på hela tiden. Två tandborstar med tillhörande liten tandkräm i förpackning, även två duschhättor. Inga tops eller sybehör, eller skoputs som man kan förvänta sig av ett 5 stjärnigt hotell i Dubai. Duschen hade så dåligt tryck att jag med lång hår hade svårt att skölja ur shampo. Matsalen var som man kan förvänta av en skolmatsal, fruktansvärt högljudd och stark belysning även på kvällarna. Verkligen inte något ställa att njuta av maten. Maten ja, suck, självklart mycket arabisk mat som förväntat men även mycket indisk. Frukost var sämst, inte ens något gott bröd. Det enda man kan säga var bra på detta hotell var servicen av gästarbetarna, Jag rekommenderar inte detta hotell.

 
2022-04-17

av jpmpab

Johan Paulsson

Maten sjukt dyr till den kvaliten Personalen i restaurangerna behöver bli mer pålästa o serviceminda Inte mycket o göra för barnen får ej hoppa i poolen eller från trappan vakterna cv blåste om allt vi lika så i vattenrutschbana Inga solstolar om man inte gick upp 07,00 riktigt dåligt att inte ha så det räcker Vatten sporterna måste vara dyrast i världen Riktigt besviken på Hilton Varit i Dubai många gånger det var absolut sämst

 
2021-12-22

av vendelap2020 Linköping, Sverige

Åk inte hit!!!!!!

Åk inte hit. Maten är verkligen kass för barn. Frukosten helt okej. Till lunch kan min son endast välja på makaroner pommes bröd och typ kyckling filé som är torr o oätlig (all inklusive). Inte så kul när man betalar 55.000 för resan. Kollar man runt så äter de flesta barn pommes o gurka typ. Vi hade även myror på rummet och i sängen. Lampor som fungerar dåligt. Mörkt o tråkigt rum. JÄTTE DÅLIGT städat rum, fick efter klagomål byta men processen tog säkert 5 timmar. Varken Apollo eller hotellet tänker kompensera för förlorad tid. Det här hotellet motsvarar verkligen inte 5 stjärnor och förutom poolerna som är riktigt bra så finns ingen som helst lyx! Har aldrig varit så besviken! Det finns inte ens glass eller snacks för barnen…… eller jo, glass serveras gratis för all inklusive gäster endast i buffé salen, två sorter finns att välja på. Men jag antar att fler barn än mitt gärna äter glass ute och OFTA? Jag vet inte vad vi betalt för om jag ska vara ärlig. I efterhand hade flygbiljett räckt och ordnat hotell på plats varit ett mycket bättre alternativ. Inte ens om du väljer all inklusive ultra ingår allt. Filmer på det ostädade rummet går tyvärr ej bifoga men vill någon ha dem så maila [email protected]