Träning på JA Beach

Välkommen till JA Beach, ett lyxigare Apollo Sportshotell i Dubais utkant. Här är möjligheterna för sport och träning är många. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren motionär, kan du njuta av en mängd olika aktiviteter på individuell basis eller i grupp. Från styrketräning till vattensporter, erbjuder vi ett omfattande program för en aktiv, minnesvärd vistelse och annorlunda Dubai-upplevelse. Här kan du njuta av luftkonditionerade gym, varierad gruppträning, spela tennis eller padel, njuta av ett stort brett utbud av vattensporter, spela golf, löpning eller lite annorlunda aktiviteter som ridning eller skytte. Läs mer om de olika sporterna och aktiviteterna nedan.

Välkommen till JA Beach, där sport och träning möter lyx och avkoppling.


Mer om träningen på JA Beach

Här kan läsa mer om sport- och träningsutbudet på JA Beach.

Tennis & Padel

JA Tennis Academy erbjuder fyra upplysta tennisbanor (hardcourt), samt två padelbanor. Professionella tenniscoacher med ATP-certifiering erbjuder coachning för vuxna och barn.
Paket finns att boka för 1 upp till 10 tillfällen.

Padelbanor och utrustning mot avgift (225 AED / 90 min inkl utrustning)

Tennisbanor och lån av utrustning ingår. Coachning från 390 AED / h.

Golf

Golfbanan är vackert beläget mellan de fantastiska områdena på JA Resort. Den idylliska 9-håls (par 35) golfbanan med upplyst övningsområde med par 3 bana erbjuder vacker natur och spännande utmaningar för alla typer av spelare. Banan har etablerat sig som en av de mest prestigefyllda platserna för golf i Dubai och har välkomnat legendarer som Tiger Woods, Ernie Els och Greg Norman.

Möjligheten till fyra olika utslagsplatser ger också variation och spelbarhet samt möjlighet till 18 hål.

Fullt kvalificerade PGA-proffs erbjuder instruktion inom alla områden och för alla spelarnivåer vid Golfakademin.

Tee times
Oktober - april från kl. 07:00
Maj till september från kl. 06:30
Golfreception och Pro-Shop öppet från kl.06:30 - 21:00
Övningsområde öppet från kl. 06:30 - 19:45


Spelare ombeds att boka i förväg och ange information om handikapp, om de spelar 9 eller 18 hål, önskade tee-tider och kontaktinformation.
Förfrågningar om tee-tider besvaras inom 24 timmar.

Ridning - JA Equestrian Centre

Vi erbjuder häst- och ponnyridning för både barn och vuxna under ledning av kvalificerade instruktörer. Med luftkonditionerade stall och en rymlig arena på 70 x 40 m är JA The Resort en underbar plats för ridning i Förenade Arabemiraten.

Kvalificerade instruktörer ger expertundervisning och nybörjare undervisas i en fullt utrustad undervisningsmiljö. Detta är en magisk möjlighet för hela familjen att upptäcka ridsport. Mot avgift

Fakta:

• Stallet ligger nära huvudentrén
• Stallet erbjuder undervisning på alla nivåer, inklusive nybörjare.
• Stallet är öppet från kl. 07:00-12:00 och 16:00-19:00, öppet 365 dagar om året.
• Sommartider i stallet kl. 06:00-08:00 och 18:00-20:00.

Gym

Det välutrustade gymmet erbjuder det mesta ett bra gym behöver.

Fina möjligheter till styrketräning, olympisk lyftning liksom frivikter, konditionsmaskiner och kabelmaskiner.
Cardiodel med löpband, cyklar, roddmaskin, assault bike, crosstrainer och stakmaskin. Friviktsyta med hantlar, kettlebells, slamballs, wallballs mm. Sprintbana. Instruktörer finns till hands för att vägleda och stötta. Det finns också ett mindre gym på grannhotellet Lake View som ingår för hotellets gäster med. Detta gym har kabelmaskiner och en del cardio som löpband och crosstrainer.

Gymmen är öppna dagligen kl. 09.00-21.00.
Åldersgräns: 16 år.

Gruppträning

På hotellet erbjuds varierade gruppträningsklasser. Allt från morgonklasser som yoga, klassisk gruppträning till intensivare HIT och Tabata, funktionell träning eller liknande klasser. Instrueras av hotellets instruktörer samt vår egen Apollo Sports personal. Gruppträningsprogrammet varierar varje vecka men innehåller alltid yoga eller stretch, olika typer av gruppträning, aqua, sociala sporter som strandfotboll eller beachvolley.

Gruppträningen sker på den nybyggda träningsplattformen utomhus, på stranden, på gymmet eller på en av hotellets stora gräsmattor.

Löpning

På anläggningen är det enkelt att ta en morgonjogg på den asfalterade vägarna på anläggningen. Du kan springa asfalt, swisha förbi på bakvägar och små gator mellan hotellen, dra hela strandsträckan i ett svep eller springa barfotalöpning på en av de stora gräsytorna.

Vill du springa längre går det fint att utan problem springa längs de asfalterade vägarna och närliggande grusvägar. Det finns inte mycket att upptäcka men det finns gott om plata platser att lägga intervaller, långpass eller distanspass på utan att springa vilse.

Även om vi inte erbjuder ledarledd löpning på plats, kommer du att finna en bekväm och säker miljö att skapa din egen löpupplevelse.

Vattensporter

Vid stranden ligger vattensportcentret Blue Ocean Sports. Här finns det mesta för både nybörjare och erfaren med både uthyrning av utrustning och kurser samt certifieringar. Centret erbjuder allt från SUP och kajak, till kitekurser, wakeboard och wingfoil. All vattensport är mot avgift och du kan både förboka innan din resa eller boka på plats. Bokning sker direkt med surfcentret Blue Ocean Sports. 

SUP
Stand Up Paddle board, SUP, är ett utmärkt alternativ oavsett ålder och erfarenhetsnivå. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och är ett fantastiskt sätt att komma ut på vattnet. Våra SUP-brädor är mycket stabila, vilket gör det enkelt att lära sig paddla oavsett erfarenhetsnivå. Vi använder uppblåsbara brädor.

Kajak
Att paddla kajak är kul! Håll dig nära den grundare stranden eller ge dig ut på det öppna vattnet och njut av mer sjöliknande förhållanden. Du startar från hotellstrand, utforskar det närliggande området enkelt. Vi har singel- och dubbelkajaker. Perfekt för både upplevelse och träning.

Kitesurfing
Lär dig kitesurfa på din semester! Vi erbjuder kompletta kurser från nybörjarlektioner till avancerade kurser. Vårt dedikerade team av IKO-kvalificerade kitesurfinginstruktörer ser till att du har all kunskap och alla färdigheter som krävs för att du ska kunna stå på brädan som ett blivande proffs! Vi använder oss av Naish Kites och Prolimit. Vårt team är passionerade och engagerade kitesurfare och kvalificerade instruktörer. Vi fokuserar på att ge hög servicenivå och erbjuder ett personligt program i en professionell men bekväm miljö.

Vad får du?

 • Vi garanterar att du kommer igång inom 10 timmar
 • Vi drivs av Naish, ett premiummärke, och all utrustning har mindre än 120 timmars användning
 • Alla instruktörer är IKO-kvalificerade
 • Vi följer IKO-standarder som högsta nivå för säkerhet
 • Vi undervisar endast när förhållandena är acceptabla då varje timmas undervisning är viktig.
 • Säkerhetsbåt i vattnet eller i beredskap vid alla tillfällen
 • Ibland undervisar vi från båten
 • Vi följer IKO-standardstegen: Discovery 3 timmar, Intermediate 8 timmar, Independent 10 timmar

Vindsurfing
Hyr utrustning eller lär dig vindsurfa med våra internationellt certifierade instruktörer. Vår utrustning är från Naish och Prolimit och du kan hyra halv eller heldag i surfcentret. Vi erbjuder lektioner för nybörjare och uppåt. Varje kurs består av 4 timmar totalt. Under kursen guidar vi genom allt för att bli en kompetent vindsurfare. Vi börjar med de allra grundläggande färdigheterna och går vidare till avancerade tekniker. Dessutom kommer du att lära dig beachstart och tekniken för fotstyrning. Vi kommer att vägleda dig steg för steg för att säkerställa att du blir en kompetent surfare.

Windy taster - Vindsurf / Kite / Wingfoil – Prova på
Varför inte prova på hur det är att Vindsurfa, Kitesurfa eller Wingfoila. En snabb 45-minuters introduktion till dessa fantastiska sporter och en möjlighet för dig att känna på det innan du tar nästa steg. Du har valet mellan följande: Kite, Vindsurfing, Wingfoiling. 

Wingfoil
Gå en introkurs till wingfoiling. Wingsurfing eller wingfoiling är en ny och spännande sport som är tillgänglig för nästan alla. I kursen kommer vi att få dig till en nivå där du kommer att vara tillräckligt kompetent för att utveckla dina färdigheter vidare själv, antingen på en SUP eller på en hydrofoil.

E-Foil
Prova denna nya surfsport under vägledning av kunniga instruktörer. Boka en 30-minuters lektion individuellt, eller dela ett 1- och 2-timmarspaket för upp till 3 personer. Med Fliteboard e-foil får du känslan av att flyga över vattnet. Fliteboard skär som en snowboard i nysnö, men med friheten att åka var som helst, när som helst, utan vind eller vågor. Det är snabbt, tyst och njutbart. När du bemästrar det!

Wakeboard, vattenskidor och wakesurfing
Här kan du testa wakeboarding, wakesurfing eller wakefoiling. Passar oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Tillgängligt för alla åldrar. Delta i en wakesurfing-session, från nybörjare till experter, i det lugna vattnet i Jebel Ali Bay. Vårt team av erfarna instruktörer ser till att din upplevelse blir den allra bästa.

 

 

 

Dykning

Utforska undervattenslivet och upptäck en ny värld på PADI-certifierade dyklektioner. Förutom dykkurser för nybörjare och experter erbjuder vi snorkling, nattdykning och bubble maker-aktiviteter.

Bokas på plats. Mot avgift.

Skytte - JA Shooting Club

Hotellet erbjuder skjutbanor både inomhus- och utomhus. En spännande plats för alla. Utmana din familj eller vänner på lerduveskytte, pistolskytte eller prova lyckan på bågskytte.

Fotboll - JA Sports Centre

Tre gräsplaner på en 68 hektar stor sportanläggning för fotbollsläger. JA Sports Centre är en regelbunden värd för internationella fotbollslag för träning i varmt väder samt företags/sociala evenemang. Vår gästfrihet sträcker sig bortom fotbollsplanen, med JA The Resort som även tillgodoser behoven för professionella lag och företagskunder.

Öppettider: 06.00-22.00.

Övrigt

Badminton, pingis, squash och biljard finns en bana vardera på en inomhusyta för lekfullare aktivitet (ej professionell standard).

Ingår i resans pris med tider bokas på plats. Utrustning till låns.

Ingår:

 • Två gym 
 • Gruppträning - dagliga ledarledda klasser med yoga, stretch, funktionell träning med mera
 • Tennis - fri tillgång till bana och utrustning
 • Squash
 • Badminton - ej professionell
 • Bordtennis - ej professionell 
 • Biljard - ej professionell
 • Beachvolley
 • Strandfotboll
 • Sociala aktiviteter som beachvolley, beachfotboll 

Mot avgift:

Boka träningsresa för grupper och lagträning

JA Beach är ett utmärkt hotell för större grupper och lag som vill träna och toppa formen. Fina rum, bra mat och bra träningsfaciliteter. Boka din träningsresa, trainingcamp, läger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Fler utvalda träningshotell

Apollo är Sveriges ledande arrangör av träningsresor. Vi har ett brett utbud av hotell utvalda för sina fina träningsfaciliteter och möjlighet till en aktiv semester. Här kan du se alla våra Apollo Sports-hotell.