Rumstyper på Olympic Lagoon Resorts

Deluxerum

Deluxerum med fransk balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En vattenflaska ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong och poolutsikt. Familjesviten består av två sovrum som delas av med en skjutdörr med frostat glas. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar eller i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Den här rumstypen har åldersgräns 18 år.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med balkong och poolutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En vattenflaska ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Den här rumstypen har åldersgräns 18 år.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.