Rumstyper på Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller fransk balkong . En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En vattenflaska ingår, daglig påfyllning. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong. Familjesviten består av två sovrum som delas av med en skjutdörr med frostat glas. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar eller i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår, daglig påfyllning. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Åldersgräns för att bo i den här rumstypen är 18 år.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med balkong och poolutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En vattenflaska ingår, daglig påfyllning. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Åldersgräns för att bo i den här rumstypen är 18 år.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.