Kundomdömen om Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att det fanns lugnt område. Att det fanns olika alacarte restauranger på området och att det fanns en egen lunchtaverna nere på lugna området andra sidan vägen. Att vi äldre blev tilldelade frukostbord i en del utan barnfamiljer.
-
Hotellet hade den standard man förväntade sig. Lite slitet vad gäller balkongdörrar och som man inte fixade ett av låset på. Gick bara att öppna halva. De bytte glödlampa på balkongen efter att vi sa till. Vaktmästaren var trevlig och snabb. Myror under solsängar, bord, parasoll. Lugnt område men ändå lyhört mellan rummen. Rumsdörren såg man ut genom springor.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Allt
-
Allt var över förväntan

Bekräftad gäst: 2024-04-27


8 av 10

+
Poolområdet och service från personal.
-
Utsikt över en parkering. Myror på rummet

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Otroligt Allinclusive med t ex "riktiga" restauranger. Även dryckesutbudet mycket bra!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


10 av 10

+
Service runt poolen. Lugnt.
-
Hög volym vid bröllop

Bekräftad gäst: 2023-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

5561 omdömen
Utmärkt
 
4335
Väldigt bra
 
827
Bra
 
262
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2023-11-06

av VictorEdstrom Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotel med bra personal som ligger nära stranden

Hotellets personal var jättetrevliga och servisen var på top. Fina pooler med många olika aktiviteter och nära till stranden. Maten var suverän och det fanns mycket att göra här. Rummen var av toppkvalitet och de städades regelbundet. På hotellet fanns ett gym och seperata lekrum och sällskapsrum för barn och ungdomar.

 
2023-05-16

av sebledin Karlskrona, Sverige

Förstklassig service

Olympic lagoon bjuder på en fantastiskt bra helhetsupplevelse för familjen med få saker att anmärka på. Rummen är rena med bra utformade badrum och städningen sköttes klanderfritt. Poolen är stor och uppdelad i flera sektioner med ett bra system där man tilldelas solstolar vid ankomst och sedan behåller dessa under sin vistelse. Man slipper således hetsen med att springa ut och lägga handdukar på önskad liggplats varje morgon - underbart. Men det som gör Olympic lagoon till ett lysande val för semestern på Cypern är personalen man möts av. Man är serviceminded rakt igenom och de får en aldrig att känna man är till besvär. Fanos i baren och hans yngre kollega som även tjänstgjorde i glassbaren var båda underbara att ha att göra med och är enorma tillgångar för hotellet. Likaså personalen i receptionen. Ska man säga något negativt så är det att det inte gick att få en kaffe eller cappuccino med sig som takeaway från matsalen på morgonen. Så ville man avnjuta en kopp kaffe i lugn och ro på rummet på morgonkvisten var man hänvisad till room service.

 
2022-08-20

av josef n

Happy long tall guy and company :)

Hotellet är ganska stort och mysig med en väldig fin trädgård och fina pooler. Maten är väldig bra, väl gjord med mycket färg och smaker av grekiska influenser. Personalen är väldigt hjälpsam och erbjuder en 5 stjärnig service dag in och dag ut. Kaffet är gott :)och det ligger väldigt centralt. Om du ska välja Cypern så är det ett av dom finaste. Stort tack till Guest Servic Elena and company The maine Redturang bar Me&you Nikos

 
2019-10-21

av antonoliver Mjolby, Sverige

Vilket ställe!

Ett mycket bra hotell med fantastisk mat! Fina rum fina poolområden. Fantastisk personal! Fanos och Andreas nere på Olympic bay ni gör ett fantastiskt jobb eran chef ska vara lycklig att ha er som medarbetare. Alltid positiva och glada och gör allt ni kan för era gäster. Ett stort tack till er! Vi är så nöjda med allt förutom lite kallt i poolerna😊. Vi får inte glömma städningen. Flera gånger per dag gjorde man tillsyn för att se så inget saknades. Tack även för det. Vi kommer säkert tillbaka då det är svårt att få allt som man får hos er.

 
2019-07-31

av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Helt underbart ställe - 3 året i rad

Vi åkte hit för 3 året i rad och kommer åka nästa år också. Maten är jättegod, servicen är bäst och de får en att känna sig som hemma. Våra restaurang favoriter är Garibaldi, Seven Orchids och The Greats som man får äta på 1 gång gratis under sin vistelse. Vi åt 2 gånger på Greats för det är så gott och det kostade 15 EUR/person för 1 extra gång att äta där och det var värt pengarna. Garibaldi måste man ha långbyxor för män och det är många som missar det pga av de inte packat ner långbyxor. Jag måste berömma personalen Andreas som serverar oss frukost, lunch nere på Olympic Bay , Fanos och Christos som jobbade i poolbaren som servade oss hela tiden med drinkar, kalla handdukar, frukt och snacks. Nicholas i receptionen som var en stjärna och räddade kvällen när städerskan inte fyllt på rena vinglas. Det finns många fler som är underbara men bara för att nämna några. Vi syns nästa år!