Träning på Thanyapura Sport & Health Resort

Omgivet av tropisk regnskog och berg erbjuder Thanyapura Sport & Health Resort fantastiska träningsmöjligheter. Räkna med tränare i världsklass om det så är triathlon, simning, gruppträning, tennis eller löpning du helst vill ägna dig åt. Barnen kan gå i simskola, lära sig spela tennis eller utöva thaiboxning.

Boka en resa till Thanyapura Sport & Health Resort

  • Olympisk pool, stort gym, cykel & löpning
  • Ledarledda träningspass varje dag
  • För såväl proffs som vardagsmotionärer

På Thanyapura Sport & Health Resort finns alltid något att göra – tennisbanor, olympisk pool, hinderbana, löparbana, gym och fotbollsplan.

Se prislista faciliteter vintern 

 

Privat coachning

På sport & aktivitetsprogrammet programmet står triathlon, löpning, yoga, gruppträning, cykel och simpass. Vill du ha privat coachning finner du prislista här:

Prislista privat coaching

 

Gym & gruppträning

På dagsprogrammet står triathlon, löpning, yoga, gruppträning, cykel och simpass. Kika på gruppträningsprogrammet som ett exempel på hur det ser ut.

Sport & aktivitetsprogram

 

 Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen.

 

 

 

Cykling på Thanyapura

Cykling

Phuket erbjuder fina landsvägar för cykel, och även fastlandet har flera imponerande vägar som är hyfsat trafikfria. Cykel och triathlon är väl etablerat på ön och bilister respekterar och visar hänsyn på vägarna. I området där Thanyapura Sport & Health Resort ligger finns gott om bra landsvägar för cykling, och längre ner på sidan kan du ladda ner våra cykelkartor! Möjligheterna är många framförallt om du cyklar landsväg eller håller på med triathlon. På Thanyapuras gruppträningsklasser för triathlon erbjuds flera cykelpass i veckan.

 

 

 

 

Olympisk pool på Thanyapura

Simning

På Thanyapura Sport & Health Resort finns både en 50-meters olympisk pool med 8 banor (olympisk standard) och en halvolympisk 25-meterpool med 8 banor. Dessutom finns transfer till havet och möjligheten till Open water-simning (ändringar kan förekomma, komplett program fås på plats). På Thanyapuras gruppträningsklasser för triathlon erbjuds flera simpass i veckan. 

jag

 

 

 

Löpning

Hotellet har en löparbana som är 500 meter lång, vilket är perfekt när du vill hålla koll på varven vid längre distanser. Även omgivningarna med gummiplantage runt hotellet är toppen för löpträning. Vill du springa långt kan en runda mot västkusten vara en god idé, möjligheterna är många och du lägger ribban! På Thanyapuras gruppträningsklasser för triathlon erbjuds både långpass och intervallpass.

 

 

Gym & gruppträning

På Thanyapura Sport & Health Resort har ett välfyllt gruppträningsprogram som innehåller många typer av träning som yoga, cirkelträning, crossfit, hinderbana, aerobics, thaiboxning, pilates, boot camp och mycket mer.

Kika på gruppträningsprogrammet under prislistor, som ett exempel på vad som erbjuds (ändringar kan förekomma, komplett program fås på plats). All gruppträning är inkluderad i resans pris (gäller även alla triathlonklasser förutom då pris anges).

Thanyapura har även en rolig och utmanande hinderbana.

 

Tennis på Thanyapura

Tennis

Flera tennisbanor och möjlighet till privat coaching i tennis på Thanyapura Sport & Health Resort.

 

Yoga på Thanyapura

Yoga & Meditation

På Thanyapura erbjuds klasser i olika former av yoga liksom meditation, både för nybörjare och mer avancerad yoga. Det finns även möjlighet till privat coachning för både vuxna och barn, oavsett nivå, i yoga och pilates (mot avgift). 

Thanyapura Health Spa

På Thanyapura Health Spa erbjuds olika typer av sportmassage och andra behandlingar mot avgift. Du kan boka tid hos fysioterapeut, naprapat och kiropraktor och även boka detox-, viktminskning- och antistressprogram på plats. 

 

Hälsocenter

På Thanyapura finns ett hälsocenter som erbjuder olika typer av sportmassage och andra behandlingar mot avgift. Du kan boka tid hos fysioterapeut, naprapat och kiropraktor och även boka detox-, viktminskning- och antistressprogram på plats. 
 

 


 

Ingår
Gruppträningspass dagligen
Fotboll (ej organiserat)
Fitnesscenter/gym 900 kvm
Yoga, pilates m.m.
Simning (tillgång till pool)
Olympisk pool + 50 meters, gratis för individuell träning
25-meters pool (gratis för individuell träning)
Löpning (kartor finns)
Indoor cycling
Löparbana 500 meter
Volleyboll 
Mot avgift
Cykling (landsväg + MTB)
Multicourts
Simbanor (egen bana t.ex. för lag/grupper)
Open water-simning (shuttle)
Muay Thai
Löpskolning, intervallträning m.m.
Wellnesscenter
Triathlon (två schemalagda pass per dag)
Tennis
Simcoachning
Rugby (plan finns att hyra)
Obstacle Racing (hinderbana) 
Friidrott (höjdhopp, längd, höjd, tresteg m.m.)
Beach volley

Boka träningsresa

Thanyapura Sport & Health Resort är ett utmärkt hotell för dig som vill träna och toppa formen, både som motionär eller elit. Boka din träningsresa, trainingcamp, läger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Fler utvalda träningshotell

Apollo är Sveriges ledande arrangör av träningsresor. Vi har ett brett utbud av hotell utvalda för sina fina träningsfaciliteter och möjlighet till en aktiv semester. Här kan du se alla våra Apollo Sports-hotell.

Cykel- och löpkartor