Dusit Thani Laguna Phuket

Hotell Dusit Thani Laguna Phuket ligger precis vid den kilometerlånga sandstranden Bangtao Beach. Förutom stranden lockar hotellet med ett vackert poolområde, flera restauranger och en egen golfbana. Extra lyx finns i trerumsvillan med privat pool som tar upp till sex personer.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer. Deluxerum Plus för 2-3 personer. Trerumsvillor med uteplats och privat pool, för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2841 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dusit Thani Laguna Phuket ligger i en stor grönskande trädgård med en lagun och tropiska växter vid stranden i Bangtao Beach. Hotellets poolområde bjuder på havsutsikt och har en pool med barnsektion och jacuzzi. Solstolar och parasoller ingår vid poolen och vid stranden.

Hotellet har flera restauranger. I den tropiska trädgården, med utsikt över poolen, ligger Laguna Café med en meny av thailändska, kinesiska och portugisiska rätter. I trädgården hittar du också italienska restaurangen La Trattoria och thailändska restaurangen Ruen Thai. Nere vid stranden ligger Casuarina Beach Restaurant & Bar som serverar internationella rätter med lokala råvaror. Hotellet har även en lobbybar med panoramautsikt mot havet.

Gym. Bordtennis, fotboll, beach volley och biljard. Tennis, yoga, kajak och windsurfing mot avgift. Egen 18-håls golfbana mot avgift. Massage mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Spelrum.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Till Bangtaos centrum är det ca 2 kilometer. Hotellbuss till Patong och Phuket stad mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)

Vid halv- eller helpension mot tillägg kan du välja att inta dina måltider i hotellets alla restauranger.

Alla hotell, Bangtao Beach

Amora Beach Resort

Välkommen till Amora Beach Resort och vackra Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor trädgård med den fina stranden som närmaste granne. För svalkande dopp kan du välja att bada i havet eller vid någon av hotellets tre poolområden där du även hittar en rolig splashpool för familjens minsta. Med hotellets buss kan ni enkelt åka in till Patong eller Phuket stad.