Dusit Thani Laguna Phuket

Hotell Dusit Thani Laguna Phuket ligger precis vid den kilometerlånga sandstranden Bangtao Beach. Förutom stranden lockar hotellet med ett vackert poolområde, flera restauranger och en egen golfbana. Vill du se mer av Phuket har hotellet en buss som kör till både Patong och Phuket stad.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer. Deluxerum Plus för 2-3 personer. Trerumsvillor för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mkt utrymme samt pool på taket
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2657 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dusit Thani Laguna Phuket ligger i en stor grönskande trädgård med en lagun och tropiska växter vid stranden i Bangtao Beach. Hotellets poolområde bjuder på havsutsikt och har en pool med barnsektion och jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller som kan användas när du bada i poolen eller i havet.

Hotellet har flera restauranger. I den tropiska trädgården, med utsikt över poolen, ligger Laguna Café med en meny av thailändska, kinesiska och portugisiska rätter. I trädgården hittar du också italienska restaurangen La Trattoria och thailändska restaurangen Ruen Thai. Nere vid stranden ligger Casuarina Beach Restaurant & Bar som serverar internationella rätter med lokala råvaror. Hotellet har även en lobbybar med panoramautsikt mot havet.

Gratis gym. Gratis bordtennis, fotboll, beach volley och biljard. Tennis, yoga, kajak och windsurfing mot avgift. Egen 18-håls golfbana mot avgift. Massage mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Spelrum.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room Service mot avgift. Tvättservice mot avgift. Till Bangtaos centrum är det ca 2 kilometer. Hotellbuss till Patong och Phuket stad mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé.

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)

Vid halv- eller helpension mot tillägg kan du välja att inta dina måltider i hotellets alla restauranger.