Rumstyper på Dusit Thani Laguna Phuket

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen är i olika utförande men alla rum är inredda i thailändsk stil med klinkergolv, mörka träslag och ljusa textilier. En dubbelsäng eller enkelsängar. Kuddmeny. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum Plus

Deluxerum plus med balkong eller terrass med havsutsikt. Rummen ligger nere vid stranden. Rummen är i olika utförande men alla rum är inredda i thailändsk stil med klinkergolv, mörka träslag och ljusa textilier. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrumsartiklar. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumsvilla med privat pool

Trerumsvilla i två våningar. Privat infinitypool på taket med solstolar och utsikt mot Laguna Lake. Varje villa har två sovrum med tillhörande badrum på markplan, vardagsrum med matplats och minikök finns på andra våningen. Inredningen går i thailändsk stil med klinkergolf, mörka träslag och ljusa textilier. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Kuddmeny. Möjlighet till två extrabäddar i hopfällbara ängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 292 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.