resmål

Söker du en lugn semester, men vill samtidigt ha nära till shopping och restauranger, är Karon Beach ett utmärkt val. Den breda sandstranden är en av Phukets längsta med ljummet turkost vatten och gyllengul sand. I centrum finns ett både butiker och nöjen och vill du ha ett ännu större utbud ligger...

Läs mer om Karon Beach 3 hotell från 13 172 SEK

Kata Beach ligger inbäddad i härlig grönska på Phukets sydvästra kust och är framförallt barnfamiljernas paradis. Längs den långgrunda sandstranden ligger caféer och restauranger under de skuggande palmerna och erbjuder svalkande drycker och prisvärda maträtter.

Läs mer om Kata Beach 3 hotell från 12 506 SEK

Kata Noi är en av Phukets mindre kända stränder men också en av de absolut mysigaste. Stranden ligger inne i en bukt med ljus, finkornig sand och ljummet vattnet. Närheten till de mer livliga byarna gör Kata Noi till en perfekt utgångspunkt.

Läs mer om Kata Noi Beach 1 hotell från 14 693 SEK

Resan till Thalang är en lisa för både kropp och själ – och du bor på Thanyapura Sports Hotel som är ett hotell i toppklass när det kommer till träning. Elitidrottare, söndagsmotionärer och familjer med träningsintresse – här får alla sitt lystmäte.

Läs mer om Thalang 1 hotell från 14 484 SEK

Bangtao Beach är en stillsam liten pärla på nordvästra Phuket. Den kilometerlånga sandstranden bjuder in till sköna barfotapromenader med magisk solnedgång. Bangtao Beach passar dig som vill ha en semester med absolut avkoppling.

Läs mer om Bangtao Beach 1 hotell från 15 881 SEK

Nai Harn ligger på Phukets sydvästra kust och passar dig som vill ha en semester med exklusiv atmosfär. Stranden är en av Phukets finaste med vit finkornig sand och kristallklart vatten. Dessutom är solnedgången känd för sin fantastiska skönhet!

Läs mer om Nai Harn Beach 1 hotell från 14 733 SEK

Res till Patong Beach på den fartfyllda ön Phuket! Här väntar en härlig semester med soldränkta stränder, ett rikt nöjesliv, massvis med aktiviteter och ett stort shoppingutbud. Patong är resmålet som passar såväl familjen som paret, kompisgänget och även för dig som reser solo!

Läs mer om Patong Beach 1 hotell från 13 949 SEK