Resor till Thalang

Lokal service

Här har vi inte egen personal, men vi representeras av våra lokala, engelsktalande samarbetspartners.

Resan till Thalang är en lisa för både kropp och själ – och du bor på Thanyapura Sports Hotel som är ett hotell i toppklass när det kommer till träning. Elitidrottare, söndagsmotionärer och familjer med träningsintresse – här får alla sitt lystmäte. Börja med en sol- och badvecka på Phuket eller i Khao Lak och avsluta med en träningsvecka på Thanyapura Sport Hotel i Thalang.

Populära hotell – Thalang

Fakta om Thalang

Äta ute

Restaurangen Divine, som serverar rätter ur den thailändska och internationella köket, ligger på hotellets sportklubb. Här kan du också äta ekologiskt odlad mat och dricka hälsojuicer.

Transfer

Transfer från Phukets flygplats till Thalang tar ca 30 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Närmsta strand ligger ca 1,2 mil bort. Vi rekommenderar att du kombinerar resan till Thalang med en vecka i Khao Lak eller på någon av Phukets badorter om du vill uppleva lite strandliv också.

I syfte att bevara Thailands natur och stränder har man beslutat att mer strikt följa den lag om strandskydd som finns. Det innebär att det är förbjudet att hyra ut solstolar och parasoller på stränderna. Många stränder i Thailand är rökfria och på exempelvis Patong Beach är rökning inte tillåtet.

Mer fakta

Väder

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 30°c
8,5 av 10 Thalang
Våra gästers betyg, baserat på 4 omdömen

Restips för Phuket

Vill du ha tips på saker att göra, härliga stränder och restauranger att besöka när du är på Phuket? 

Här har vi samlat våra bästa tips