Kundomdömen om Horizon Karon Beach Resort Family Wing

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Utemiljö fint ren poolen Att vi hade rum med dörr i mellan ( var 7 st uppdelad på 2 rum
-
Hade ett nyrenoverat rum i fjol - kanske på gång även i detta

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-23


8 av 10

+
Trevlig personal.
-
Utöka tuktuk servisen lite senare. Backen är grym.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


7 av 10

+
Några av personalen
-
Attityden av dom som stod i receptionen , samt deras överpriser på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-28


7 av 10

+
De är snälla vänliga och service var bra.
-
Engelskan. Helt omöjligt att lösa problem ställa frågor eller boka något.

Bekräftad gäst: 2020-01-24


8 av 10

+
Omgivningen av all grönska. Bra pool område, bra service.
-
Bättre beskrivning att det är väldigt mycket trappor och ojämnheter på området. Att tucktucken skall gå längre på kvällen då det är en jätte backe ner och upp.

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
Den helt fantastiska personalen
-
Lite mer fart på Kids Club, aktiviteter för barnen under middag och speciellt under "Thai Night".

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Personalen, stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


9 av 10

+
Bra läge med bra service
-
Wifi som krånglade

Bekräftad gäst: 2020-01-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1741 omdömen
Utmärkt
 
896
Väldigt bra
 
572
Bra
 
173
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2020-01-04

Inlägg av tinanmartin

Bästa hotellet vi bott på!

Det här hotellet är verkligen fantastiskt! Poolen, rummen, personalen, gymmet, maten etc. var verkligen värda fem stjärnor av fem möjliga. Rent, snyggt och fräscht. Superbra frukost och även luncherna/middagarna i restaurangen var mycket goda med ett stort utbud. Ett extra plus att vissa delar av poolen ligger i skugga - det var skönt om man ville komma undan solen ett tag. Andra delar låg dock givetvis i sol för den som vill ha det. Vi rekommenderar detta hotell starkt! Har faktiskt aldrig bott på ett bättre. Vi var en familj på två vuxna och två barn (10 och 12 år). Stannade i tre veckor. //Tina N. Martin.

 
2018-12-10

Inlägg av Maria S Karon, Thailand

Fantastiskt

Ett fantastiskt hotell, rent, snygg, mordernt och utmärkt fantatisk personal som bjuder på sig till hjälp hela tiden, man blir på så gott humör, det som fattas det ordnar dom direkt, god eller mer fantastisk frukost. Fanns till och med ett vegetariskt varmrättsbord till frukost, tror inte det fattas något. Kaffen och påtåren serveras vid bordet. Helt klart värt sin 4 stjärnor, underbar massage rätt utanför hotellet till bra priser, är en brant backe ned till havet, men dom erbjuderb tuck tuck både upp och ner.

 
2018-03-15

Inlägg av 702perra Stockholms län, Sverige

Familjehotell med bra service

Spenderade 2 veckor på hotellet med familjen. Läget är bra mellan Karon och Kata och ligger nära stranden, men det backen mellan hotellet är brant (hotellet erbjuder gratis tuk-tuk upp/ner för backen) och en tungt trafikerad väg måste korsas. + Mycket trevlig och serviceinriktad personal + Fint poolområde + Bra läge - Slarvigt städade rum - Dåligt med solstolar i förhållande till antal gäster - Wifi på rummet fungerar mycket dåligt

 
2018-03-15

Inlägg av roeronny Trollhättan, Sverige

Mycket Nöjd

Håller helt klart sina 4 stjärnor, god frukost med glada trevliga personal. Rekommenderas! Vi var 7 pers alla nöjda! Bra gym, spa använde vi inte. Väldigt bra mat i restaurangen också. Grönt och frodigt med fint poolområde.

 
2018-02-26

Inlägg av antonialjungberg Stockholm, Sverige

Mysigt

Det hör hotellet är super fint, väldigt mysigt och trevlig personal. Nära till stranden, dock en väldigt lång brant backe upp till hotellet då det ligger i safezone för tsunami. Det finns gratis Tuk-tuk upp o ner för backen om man inte orkar eller kan gå. Fina pooler, fin restaurang, dock ganska dyra spa/massage behandlingar om man jämför med andra ställen man kan få behandlingar för 300 bath.