Crown Lanta Resort & Spa

  • Härligt läge ute på en halvö
  • Omtyckt personal
  • Gratis hotellbuss till centrum

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Crown Lanta Resort & Spa är ett elegant hotell som ligger längst ute på en udde på västra Koh Lanta, med havet som närmste granne. Här kan du se fram emot sköna dagar i romantiska omgivningar med personlig service, ett läckert poolområde och aktiviteter både i hav och på land.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumsvillor med privat pool för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, personalen, renligheten och frukosten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2163 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Crown Lanta Resort & Spa är ett fint hotell bestående av flera byggnader med ett magnifikt läge på en grönskande halvö. Här finns ett trivsamt poolområde med två pooler, varv en med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar som serverar snacks och dryck. Hotellet har två restauranger som båda bjuder på vacker havsutsikt. The Peak serverar internationella rätter och i The Cliffs meny finns fisk och skaldjur. Stranden ligger ca 50 meter bort.

Härlig spaavdelning med många olika behandlingar mot avgift. Jacuzzi och bastu. Litet gym som är gratis för hotellets gäster. Kajaker finns att låna gratis. Cyklar finns att hyra.  Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service (kl. 10.00-23.00). Tvättservice. Stora nivåskillnader inom hotellområdet. Hotellet erbjuder transport runt till de olika byggnaderna. Gratis hotellbuss till Saladan 4 ggr/dag. Ingen trafik.

Måltider

Vinter 2019/20: Frukostbuffé. Nyårsmiddag.
Vinter 2020/21: Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.