Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger längst ute på en udde med havet som närmste granne. Här kan du se fram emot sköna dagar i romantiska omgivningar med god mat, avkopplande pooler, aktiviteter både i hav och på land och personlig service.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med poolaccess för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumsvillor för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2290 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort är ett snyggt hotell i stilren design. Hotellet består av flera byggnader med ett magnifikt läge på en halvö och direkt vid den fina sandstranden. Här finns ett trivsamt poolområde med två pooler, varv en med barnsektion. Solstolar och parasoller. Poolbaren The O-ZONE serverar lättare rätter och dryck från morgon till tidig kväll.

Hotellets restaurang The Cliff serverar frukost, lunch och middag till en vacker havsutsikt. I The Reggae Bar kan du ta dig något att dricka eller en lättare måltid från sen eftermiddag till sen kväll - här bjuds det på en vacker solnedgång till maten.

Härlig spaavdelning med många olika behandlingar mot avgift. Jacuzzi och bastu. Fint gym, privat tränare mot förfrågan och avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Stora nivåskillnader inom hotellområdet. Hotellbuss till Saladan 4 ggr/dag.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middagsbuffé)

Alla hotell, Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell precis vid stranden. Njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan, eller koppla av med massage. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.

Rawi Warin Resort & Spa

Fina Rawi Warin Resort & Spa vilar mot en kulle draperad i tropisk grönska, med stranden precis nedanför. För dig som söker en aktiv semester finns både ett fräscht gym och cyklar. Vill du i stället slappa bjuder poolområdet på en lite annorlunda pool med vattenrutschbana.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotell Lanta Sand Resort & Spa ligger precis vid den fantastiska sandstranden Long Beach på Koh Lanta. Här väntar lata dagar i solen, vid poolen eller på stranden. Och hotellet har kanske den bästa solnedgångsbaren på ön.