Rumstyper på Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt eller poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde personmåste vara barn delar befintlig säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med poolaccess. På markterrassen finns en solstol, bord och en soffa. Direkt nedanför terrassen är det en grundare del innan den djupare gemensamma poolen tar vid. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person sover i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla med privat pool

Tvårumsvillor med privat pool på en stor markterrass (ca 60 kvadratmeter) med havsutsikt. På terrassen finns fåtöljer, bord och soffa samt två solstolar. Villorna har ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person måste vara barn och sover i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Det finns också en dusch utomhus. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.