Rumstyper på Ramada Resort Khao Lak

Deluxerum

Deluxerum med stor (ca 10 kvadratmeter) balkong med utsikt över trädgården och poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om de är barn och delar ordinariebädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med stor balkong eller terrass med två solstolar och ett parasoll samt direkt tillgång till hotellets trädgård eller pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om dessa är barn och delar ordinarie bädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med jacuzzi

Dubbelrum med jacuzzi i rummet och en balkong. En dubbelsäng. Tredje och fjärde person är möjliga om dessa är barn och delar ordinarie bädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa

Seafront Villa med markterrass med havsutsikt, utomhusdusch, 2 solstolar och parasoll. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med jacuzzi, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Villan går inte att boka för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med markterrass och privat pool, utomhusdusch, bekväma loungestolar och 2 solstolar. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med jacuzzi, separat dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Det är inte möjligt att boka detta rum för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.