Rumstyper på Ramada Resort Khao Lak

Deluxerum

Deluxerum, som hotellet kallar Deluxe Oasis, inredda i varma färger med trädetaljer. Rummet ligger på våning 1-2 och har dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om de är barn och delar ordinariebädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellit-kanaler och dvd-spelare (dvd-filmer finns att låna gratis). Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort, ljust badrum med badkar och dusch samt wc. 10 kvadratmeter stor balkong med utsikt över trädgården och poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum plus

Deluxerum plus, som hotellet kallar Deluxe Lanai, inredda i varma färger och trädetaljer. Rummen ligger på hotellets nedre våning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om de är barn och delar ordinarie bädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort, ljust badrum med badkar och dusch samt wc. Stor balkong eller terrass med två solstolar samt direkt tillgång till hotellets trädgård eller pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa

Seafront Villa, som hotellet kallar Ocean Front Villa. Dubbelsäng. Espressomaskin. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (dvd-filmer finns att låna gratis). Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Jacuzzi, dusch och wc. Markterrass med havsutsikt, utomhusdusch, 2 solstolar och parasoll. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att det inte går att boka detta rum för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool, som hotellet kallar Pool Villa. Dubbelsäng. Espressomaskin. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (dvd-filmer finns att låna gratis). Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Jacuzzi och wc. Terrass med privat pool, utomhusdusch och 2 solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att det inte går att boka detta rum för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.