Rumstyper på Ramada Resort Khao Lak

Deluxerum

Deluxerum, inredda i varma färger med trädetaljer. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om de är barn och delar ordinariebädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare, kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort, ljust badrum med badkar, separat dusch samt wc. Stor (ca 10 kvadratmeter) balkong med utsikt över trädgården och poolen. Städning 7 ggr/vecka.

  • Deluxerummen kallar hotellet Deluxe Oasis
  • Rummet ligger på våning 1-2

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus, inredda i varma färger och trädetaljer. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tredje och fjärde person är möjliga om de är barn och delar ordinarie bädd. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort, ljust badrum med badkar, separat dusch samt wc. Stor balkong eller terrass med två solstolar och ett parasoll samt direkt tillgång till hotellets trädgård eller pool. Städning 7 ggr/vecka.

  • Hotellet kallar deluxerummen Plus för Deluxe Lanai
  • Rummen ligger på hotellets nedre våning.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa

Seafront Villa med en dubbelsäng. Espressomaskin. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi, separata dusch och wc. Markterrass med havsutsikt, utomhusdusch, 2 solstolar och parasoll. Städning 7 ggr/vecka.

  • Hotellet kallar Seafront Villa för Ocean Front Villa.
  • Observera att det inte går att boka detta rum för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool, som hotellet kallar Pool Villa. Dubbelsäng. Espressomaskin. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi, separat dusch och wc. Terrass med privat pool, utomhusdusch, bekväma loungestolar och 2 solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att det inte går att boka detta rum för barn under 12 år.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.