Kundomdömen om Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära vatten
-
Ingen hiss

Bekräftad gäst: 2024-02-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

2578 omdömen
Utmärkt
 
1921
Väldigt bra
 
526
Bra
 
101
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2024-01-22

av Lena L Sverige

Ett helt ok hotell nära centrum

Positivt var att det är rent och snyggt överallt och mycket trevlig personal. Stora fina rum och badrum. Välskött pool med varmt och skönt vatten. Ok gångavstånd till restauranger och annat. Ät gärna lunch på Give me five utanför hotellet för deras egen restaurang var dyr och hade inte vad vi vill ha i matväg riktigt. Mycket att välja på till frukost och även i poolbaren som har happy hour kl 15. Gott om solsängar och parasoller så man behöver inte bli utan. Stora bra poolhanddukar som byts dagligen. Vi behövde inte vänta på rummet när vi kom dit utan fick det direkt, ett stort plus. Mindre bra är att det är mycket trappor och uppför så hade jag vetat det hade jag bokat rum på nedre plan. Finns ingen bäddmadrass utan man ligger direkt på resårmadrassen vilket är lite märkligt och det blir hårt. Stolarna på balkongen hade behövt en sittdyna. Kaffet på frukosten är hemskt som vanligt i Thailand och brödet var ofta stenhårt och torrt och inte dagsfärskt vilket är mycket dåligt. Det är ganska mycket vågor och blir fort djupt i havet. Dynorna på solsängarna är lite för tunna för oss som är lite tyngre så det blir lite hårt efter en stund. Vi får tyvärr inte behålla rummet då vi åker på em men det finns ett duschrum att låna tydligen. Sammantaget ett helt ok ställe men jag skulle nog inte välja det igen beroende på min personliga behov.

 
2020-02-08

av jessicasB4542DC Växjö, Sverige

Bröllopsresa

Fantastiskt fint hotel som tog väg väl hand om oss från första stund, Personalen var genomgående trevlig och tillmötesgående, rummen fina och välstädade och frukosten var bland det bästa vi ätit. Hotellet låg lugnt och fridfullt precis vid havet, men bara ett par hundra meter bort hittade man restauranger och uteliv. Vårt livs bästa semester, vi kommer mer än gärna tillbaka hit.

 
2018-01-07

av Emmi W

En fridfull oas vid havet!

Ramada levererar verkligen en semesterupplevelse i vår smak. Jag och min sambo reser mycket och har besökt många och fina hotell. Det som gör att Ramada sticker ut är lugnet och atmosfären. Personalen gör verkligen sitt yttersta, från första minuten vi anländer och genomgående under hela vistelsen, för att vi ska ha det bra. Och dem gör det med personlighet, vilket nog just är vad som gör Ramada till den fridfulla oas som det är. Det är lugnt och skönt, men det finns oxå liv och en atmosfär som många andra hotell vi bott på saknar (trots att de varit 5-stjärniga och i toppklass). Ett gäng grabbar spelar lite fotboll på en gräsplätt, flera i personalen hakar på och det blir riktigt bra stämning. Det finns ett beachvolleynät och några spelar lite. Det dröjer inte länge förrens personalen är där och vattnar sanden och strax är matchen i full gång. Men utan att på något sätt störa lugnet!! De bor barnfamiljer på hotellet, men det märks inte. Om jag var liten skulle jag tycka att stället var toppen; som en liten sagovärld. Lite price’y i restaurangen och hotellets spa kan inte konkurrera med övriga massageställen i närheten (pga priserna som ligger över 1000BHT) och hamnar därmed helt i skymundan. Synd! Tips är att boka de nyrenoverade rummen. De är riktigt fina och lever upp till våra krav på standard. Dock litet minus för mig som är känslig med sömnen; är cikador och grodor som sjunger om natten. Med med ett par öronproppar överlever även jag. Men ljudisolering hade varit pricken över i:et! Tveklöst finaste delen av stranden och det som gör det hela är att restaurangen i princip ligger på stranden, med solsängarna. Allt ramas in väldigt bra med fina palmer och växter som ger en exotiskt känsla, vilket kan saknas på Kao Laks barrträdsstränder. Skulle definitivt både åka tillbaka och rekommendera detta ställe!

 
2017-03-11

av karino352 Chacalal, Mexiko

Personalen får högsta betyg

Vi hade en helt igenom toppen vecka. Personalen var toppen och löste de små saker vi kände behövde åtgärdas. Roliga aktiviteter för barnen! Rummen var fina. Luktade lite lite mögel men inte farligt. Hotellet ordnade utflykt till sköldpaddsuppfödning som var enkel men toppen.

 
2016-03-05

av hugojohannisson Sundbyberg, Sverige

Total avkoppling

Skönt lugnt ställe med bra pool, bra rum med 10 meter till poolen, ingen trängsel, gott om plats med solstolar och parasoll både vid pool och nära havet. Bra frukost med omelett och färsk juice. Poolbar och pool massage samt vattenfall i poolen (perfekt för en stel rygg) Mat ok men ät billigare och godare 100 meter vänster ut på stranden. Kan rekommendera detta hotell.